A férjemmel 9 hónapja próbálkozunk, babát szeretnénk
és eddig semmi, lehet, hogy baj van velünk?
Figyelt kérdés
Ez már a 9.hónap és semmi, most is érzem már, hogy meg fog jönni..
Kinek hányadik hónapban sikerült a teherbeesés?
A ciklusaim hosszabbak, ilyen 35-40 nap körül és félek, hogy valami bajom van.. Volt valaki, aki szintén ilyen ciklussal babás lett simán, orvosi segítség nélkül?
9-es. Mi ez a "Gyuri bácsi féle kúra"? Tudnál írni erről valamit?
2016. szept. 17. 13:01
13/26 anonim válasza:
8as Grat!:)
Kerdezo, ha aggodsz akkor orvosi kivizsgalasra erdemes elmenni, de sztem 1-2honap meg belefer.
E vitamint szedtek?:)
2016. szept. 17. 14:40
14/26 anonim válasza:
Én vagyok a 8-as. Mi egy év után voltunk minden féle vizsgálaton. Nekem is volt úgy hogy 40- 50 napra jött meg. Igazából abban az időszakban volt így mikor ráálltunk a baba témára és minden vizsgálat jó eredményt adott. A sok késést azt mondta a doki hogy magam generálom lelkileg. Szóval a gyermekre vágyás miatt csúszik. Nem hallottam ilyet. Ráhagytam. Aztán kezdtem elengedni a gondolatot hogy valaha is sikerülhet. Rendeződött a késés dolog. Két hónapja voltam hsg vizsgálaton ahol volt egy kis elzáródás amit a vizsgálat megoldott. És most sikerült a bébi. Olyan boldogok vagyunk!
2016. szept. 17. 15:50
15/26 anonim válasza:
Szerintem még várj az orvossal pár hónapot, ha belefér. Nekünk kb.másfél év volt mire sikerült és minden rendben velünk, csak ennyi idő kellett valamiért. A hosszú ciklussal, ha egyébként rendszeres, szerintem nincs gond, legalábbis nekem ezt mondta egy nőgyógyász.Drukkolok!
Mondom, annyi, hogy nem az egész rendszert vettük, hanem simán elkezdtük inni a méregtelenítéstől a teákat.
2016. szept. 18. 03:54
17/26 anonim válasza:
Szia! Ne aggodj sztem az a gond h minden honappal egyre jobban izgulsz h baj van. De ha az megnyugtat kerj hormonsor vizsgalatot 3.es 21.napit.:)
Es ferjed is menjen dokihoz. Nemtudom probaltatok e de nalunk E vitamin jott be.
Èn menzesztol ovuig szedtem napI2 szemet. Parom vegig 1et naponts
2016. okt. 2. 12:15
18/26 anonim válasza:
Próbáld meg az Inifolicot. Nekem azonnal segített. És sok ismerősömnek is.
2016. okt. 2. 13:09
19/26 anonim válasza:
Csak 1 év vagy valamelyik orvos 1.5 év probalkozas után fogad.
Addig próbálkozni kell.
2016. okt. 2. 14:59
20/26 anonim válasza:
Én fél év után elmentem egy hormonsort nézetni.De 6 év után vagyok és még semmi.Volt is gond amúgy.5-ös neked az már csoda volt,volt valami gond nálatok amúgy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!