Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba, vagy csak...

Szerintetek baba, vagy csak bemagyarazas?

Figyelt kérdés
A ciklus.hu szerint (tisztaban vagyok vele hogy nem ad pontos eredmenyt) augusztus 22-en volt a peteeresem (homersekletet is mertem) es 23-an egyutt voltam a parommal, de nem elvezett belem, meg boven a vege elott felvett egy ovszert. A ciklus. Hu jelenzte szeptember 4-en hogy masnap varhato hogx megjon a menstruaciom. Szeptember 5-en keso delutan barna folyasom volt (sose volt eddig barna folyasom menstruacio elott) na mondom biztos meg fog jonni, betettem egy tisztasagi betetet, masnapra egy nagyon picuri barna folt volt rajta ami pici pirossal keveredet. Oke, gondoltam megjon ezert feltettem egy tampont, jott az altalam gondolt idopont amikor mar cserelni kellene, kivettem es kb semmi nem volt rajta. Azota nem tortent semmi. Neha szur egyet egyet a hasam, illetve hanyingerem szokott lenni, de nem veszes, kisebb emelyges. Olykor ha eszek valamit es visszagondolok ra hogy mit akkor elkao egy ilxrn rossz erzes. Szerintetek lehet baba, vagy csak bemagyarazom az egeszet? (Tesztet eddig nem mertem csinalni, felek a csalodastol...) szerintetek a teszt mar kimutatna? 21/L

2016. szept. 12. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Milyen csalódástól félsz, ha nem akarsz gyereket? Vagy ha akarsz, minek védekeztetek? (Ha nem akarsz, de besikerült, azt nem csalódásnak nevezzük!)
2016. szept. 12. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem èrtem, most akartok gyereket vagy sem??? El kellene dönteniès annak megfelelően vèdekezni.

Csinálj tesztet, ez máskèpp nem fog kiderülni.

2016. szept. 12. 23:06
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

A nem várt időpontjában barnáztam napokig, majd a teszt pozi lett.

Szóval lehet baba, és ki is mutatná a teszt.

2016. szept. 13. 06:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

??? Ha gyereket akarsz,azt nem így kell csinálni!

Ha meg nem akarsz,akkor védekezz rendesen!

13-a van,már csinálhatsz tesztet.

Sosem értettem,miért jobb homályban élni,mint csinálni egy tesztet és tudni,hogy mi van!

2016. szept. 13. 06:42
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

A ciklus.hu-n figyeled a ciklusodat, mered a hodet es a paroddal megszakitasos modszerrel "vedekeztek". Gondolom, ti vagytok a "ha becsuszik, az sem baj" kategoria, bar ahhoz nem kell pontosan tudni, mikor volt peteeresed.

Amugy a teszt pont, hogy sok mindenre valaszt ad. Nem csak arra az egyszeru kerdesre, hogy terhes vagy-e, hanem az eredmeny miatti belso erzelmeidre is. En pl rosszulletig idegeskedtem magam, amikor kislanyom 11 hos volt es teszteltem, mert kesett. Negativ lett, a szivemrol meg legordult egy koszikla. Ezzel akkor pontot is tettunk az "akarok-e ilyen kis korkulonbseggel tesot" vivodas vegere. Azota eltelt fel ev es madarat fogtam boldogsagomban a ket csik lattan.

Vegyel tesztet!

2016. szept. 13. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem védekeztetek, és több, mint egy hete késik a vérzésed.

Ez alapján igen, lehetsz terhes. Nem te lennél az első, akinek így besikerül.

2016. szept. 13. 08:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös és 6-os! Koszonom szepen a normalis valaszotokat! Csinaltam reggel egy tesztet es negativ lett. Ugyhogy valoszinu valami mas okozza a rosszulletemet es az "elmaradt" mentsruaciot...
2016. szept. 13. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!