Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhességi teszten ha...

A terhességi teszten ha halványan jelenik meg a második csík, akkor biztos hogy kismama vagyok?

Figyelt kérdés
Csináltam ma reggel tesztet (HCG line) és a kontrol csík erősen látszódott, viszont a második csík alig, nagyon halványan. Ugye ez már babát jelent (nagyon szeretnénk babát, nagyon várjuk már)? A teszt elvégzése után 2 perccel jelent csak meg. Elvileg most vasárnap nem kellene megjönni, de egy hete fáj az alhasam, pár napja szédülők és tegnap hánytam is. Tudom az a biztos, hogy ha jövőhéten csinálok tesztet, meg ha nem jön a mestruáció, de már alig bírom a napokat kivárni.
2008. okt. 2. 07:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nekünk is elhalt az első babábk idén júniusban:( de nem adjuk fel.:)
2008. okt. 2. 08:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy elment a baba, együtt érzek a fájdalmaddal. Mi is így vagyunk, hogy nem adtuk fel. Nekünk a babánk elvesztése óta 6 hónap telt el. Én hcg line tesztet vettem és most hogy ilyen korán, már idő előtt kimutatta azt mondom, hogy jó:-)))
2008. okt. 2. 08:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
KÖszi. akkor bízom benne én is. Addig valahogy kibírom, aztán ha most mégse sikerül akkor majd legközelebb. De talán mégis....
2008. okt. 2. 09:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Szorítok Nektek, írjál majd a fejleményekről:-)
2008. okt. 2. 09:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszolo: Hogy milyen tüneteim voltak, arra pontosan nem emlékezem, csak egyszerűen máshogy éreztem magam. De nekem problémamentes terhességem van, egyszer hánytam csak. Most pedig már csak napok kérdése és meglátom a kisbabámat. Nyugodj meg, tuti babás vagy. Sok boldogságot kivánok.
2008. okt. 2. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is csatlakozom!:)

Szept.5.-én volt utoljára 27 napos a ciklusom.Íme a tegnap reggeli tesztem!(hosszasan töltheti be)

[link]

2008. okt. 2. 18:43
 17/17 anonim válasza:
Sziasztok! nem szeretnék senkit kiábrándítani, különösen akkor, ha kisbabát szeretne és nem sikerül (biztos borzasztó lehet), de "a halvány csík is csík", az bizony nem mindig igaz. Kérdezze meg mindenki a nőgyógyászát. Komolyan. Csak őt, és ne mást. Én is másokat kérdeztem, és úgy mentem oda, hogy a halvány csíkom tuti terhesség. De ez egyáltalán nem igaz. Legfeljebb a határozott csíkra. A halvány csík maximum "kétes". Azt mondta a doki, hogy persze-persze jók ezek a tesztek, előbb látják a terhességet, mint az ultrahang, ugyanakkor rosszak, mert olyasmit is megmutatnak, ami miatt különben eszünkbe sem jutna idegeskedni. Például kiderül, hogy életünk során sokkal többször vagyunk terhesek, mint hinnénk,(feltéve persze, hogy nem vagy nem megfelelően védekeztünk..) de ezeknek a legnagyobb részét elveszítjük a legelején (nem azt mondta, hogy minden egyes elkésett menstruációnál ez történik, de sok esetben...). Ez olyasmi, amiről különben nem is tudnánk, de a teszt megmutatja nekünk. Javaslom (tényleg, jó szívvel), hogy mindenki az orvosával konzultáljon, és ne abból induljon ki, ami a dobozra van írva, mert az orvos végezte el az egyetemet, nem a terhességi teszt. Vagy legalábbis várjon egy határozott csíkra, mielőtt örülni vagy aggódni kezd.
2009. okt. 11. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!