Szex után step aerobic nehezítheti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Nem ugrálok, csak guggolások, kitörések, de gyors tempóban. Befolyásolhatja ez a sikert? Az együttlét nagyjából 1 órája volt és feküdtem utána fél órát. Köszönöm, főleg azoknak, akik nem néznek hülyének!2016. szept. 8. 19:17
1/9 anonim válasza:
szerintem nem
ismerős egyenesen hüvelytöblíteni ment szex után és terhes lett
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem, az ismerösöd nem akart terhes lenni
2016. szept. 8. 20:19
3/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy neheziti, de nem tudod kihagyni a tornat?
4/9 anonim válasza:
Nem, ráadásul vérbővé teszi a kismedencét, ami neked pont jó.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát, végül kihagytam az edzést, de a lustaság is belejátszott.
2016. szept. 8. 21:09
6/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem befolyasolja a sikert
...
7/9 anonim válasza:
Ha felfelé kell eljutniuk a spermasejteknek a lány sejthez, akkor az állás és a mozgás mért nem nehezítő körülmény?
8/9 A kérdező kommentje:
Állítólag azért nem nehezítő körülmény, mert a gravitáció ellenére is jól tudnak felfelé mozogni a spermák, olvastam pár cikket, állítólag aktus után sok órával is hemzsegnek bent a méhben és ezt az álló helyzet nem befolyásolja. Egyébként nekem is logikátlannak tűnik a dolog, szerintem is ha rásegítek ugrálással, akkor ki kellene folyniuk onnan.
2016. szept. 10. 09:35
9/9 anonim válasza:
Ez fizika reszben.. A dio ha leesik a farol akkor a bele nem mozog, ugyanugy zuhan. Ha egy gomb alaku valamibe raksz egy kisebb gombot peldaul, akkor mar kulon mozognak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!