Pozitív LH-teszt és halvány pozitív terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A 10.dpo-n délutáni vizeletből mennyire vegyem komolyan a pozitív hcg tesztet? Sok helyen olvasom, hogy a hcg-teszt reagálhat az lh-ra. Azért csináltam terhességi tesztet, mert az ovum óta folyamatosan pozitívak az ovutesztjeim (mindkét vonal ugyanolyan erős) és kíváncsi voltam 😞
2016. szept. 6. 12:13
32/36 anonim válasza:
De szuper, gratulálok! Előző ciklusban nekem is voltak halványodó pozi tesztjeim, majd megjött. Ez a ciklus remélem nekem is ilyen szerencsés lesz, mint a Tied! :) Boldog babavárást!
33/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Annak, aki esetleg jar erre: ma voltam dokinal, megerositette a terhesseget :-)
Koszonom a valaszokat es a tamogatast!
2016. szept. 21. 16:40
34/36 anonim válasza:
Örülök neki,boldog babavárást! :)
35/36 anonim válasza:
Szuper. Boldog Babaváràst!:)
36/36 A kérdező kommentje:
Ha bárki esetleg jár még erre: mindjárt 5 éves a kis Korán Jelentkező! Nagyon jó volt visszaolvasni ezt a topikot :)
2022. ápr. 9. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!