Pozitív LH-teszt és halvány pozitív terhességi teszt?
Sziasztok!
A 10.dpo-n délutáni vizeletből mennyire vegyem komolyan a pozitív hcg tesztet? Sok helyen olvasom, hogy a hcg-teszt reagálhat az lh-ra. Azért csináltam terhességi tesztet, mert az ovum óta folyamatosan pozitívak az ovutesztjeim (mindkét vonal ugyanolyan erős) és kíváncsi voltam 😞
Képet tudsz felrakni?
Amúgy ha a reggeli ovutesztjeid erősek, az jelenthet valamit, de egy délutáni hcg is mutathat lh-t.
Nekem ilyen volt késés után az LH és HCG tesztem, ezt csak az érdekesség kedvéért mutatom, nem bizonyít semmit.
Sok helyen olvasod,de ez egy baromság,nem is hiszem el hogy honnan veszik azt hogy a hcg teszt reagál az lh-ra!Már hogy reagálna mikor azt a hcg kimutatására fejlesztették ki?
Pozitiv a hcg teszted,a jóstesztelésben nem látok összefüggést.
Gratulálok,és biztos erősödni fog.
Én valamelyik hcg teszt tájékozatón is olvastam, hogy téves pozitív lehet lh csúcskor, szerintem nem biztos, hogy hülyeség.
10 dpo-on már lehet pozitív :) mármint nem tévesen :) (és az lh teszt is reagál a hcg-re, itt erről van szó)
Hozok majd képet.
A jóstesztelésben én sem hiszek/hittem, csak furcsa volt, hogy tíz napig állandóan pozitívak az ovutesztjeim, amiből akár arra is következtethetnék, hogy hormongondjaim vannak. Igazából pont a jóstesztelést akartam megcáfolni, hogy ne kezdjem el az analizálást a ciklusomat illetően, de erre az eredményre nem számítottam...
Szerintem is lehet hogy valós eredményt mutat. Reggel csinálj egy hcg-t mindenképpen, az a biztos.
Halkan még ugyan, de gratulálok :)
Nem merem beleélni magam. Ha a holnap reggeli is pozitiv harmadik típusú teszttel, elmegyek vérvételre, az lesz a tuti.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!