Ez talán halvány pozitív? Kép
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Minipill tablettát szedek, most kezdtem, és mivel izgulok, hogy mennyire hatásos védekezés ez a tabi, csináltam egy tesztet, mert kb.most szedem annyi ideje, hogy a normális tabi mellett meg kellene jönni a menzeszemnek. Ez mellett nem jön, mondta az orvosom, hogy normális jelenség, ha nem vérzek mellette.
Most csináltam egy tesztet, mert kicsit motoszkál a fejemben, hogy mi van, ha...
Ilyen lett,
Nem lettem nyugodtabb,szerintetek ismételjek, vagy csak túl aggódom?
(sajnos sima tablettát nem szedhetek migrénem miatt)
Köszönöm
2016. szept. 4. 16:31
1/19 anonim válasza:
Tok negativ. Minden honapban ezt fogod csinalni?
3/19 anonim válasza:
Én látom a második, halvány vonalat.
5/19 anonim válasza:
Enis egybol lattam a masodik halvanyat.de hibas is lehet. Tesztelj par nap mulva
6/19 anonim válasza:
Nem mondták, hogy az első hónapokban alkalmazzatok kiegészítő védekezési módokat is? Nem ismerem a tablettát, de fogamzásgátlók felírásánál így szokták.
7/19 anonim válasza:
2 nap múlva ismételd meg a tesztelést, mert tényleg nagyon halványan mintha lenne ott még egy csík.
9/19 anonim válasza:
Szerintem is van ott valami. Ha az első hónapban nem alkalmaztatok kiegészítő védekezést (pl óvszert), akkor simán lehet, hogy terhes vagy. A biztos védettség kialakulása az első levél tabletta beszedése után várható.
10/19 anonim válasza:
Ha xepil a teszt markaja, akkor szerintem +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!