Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív LH-teszt és halvány...

Pozitív LH-teszt és halvány pozitív terhességi teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A 10.dpo-n délutáni vizeletből mennyire vegyem komolyan a pozitív hcg tesztet? Sok helyen olvasom, hogy a hcg-teszt reagálhat az lh-ra. Azért csináltam terhességi tesztet, mert az ovum óta folyamatosan pozitívak az ovutesztjeim (mindkét vonal ugyanolyan erős) és kíváncsi voltam 😞

2016. szept. 6. 12:13
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem baba lesz. :)

Amúgy az nem igaz, hogy a terhes teszt reagál az LH szintre. Elég szomorú, hogy ez terjed (írtad, hogy több helyen olvastad). Fordítva igaz, ezért van a jóstesztelés. De a HCG teszt csak a hcg szintre reagál.

2016. szept. 6. 13:28
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Igy van utolsó!Jól néznénk ki ha a hcg teszt az lh szintre reagálna,egy csomó téves pozitív lenne állandóan,végre! Köszönöm!

Viszont a hcg-d pozitív,szorítok hogy minden jól alakuljon! :)

2016. szept. 6. 15:20
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Le is pontozzák érte az embert!De ekkora baromságot,majd csinálok nektek a peteérésemkor egy HCG tesztet!Komolyan ilyen hülyeséget hogy lehet emberekkel megetetni,de mit is csodálkozik az ember,annyi butaságot elhisznek az emberek!
2016. szept. 6. 15:22
 14/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ki pontoz le bárkit. Elég szomorú. Számomra minden válasz hasznos, főleg mert teljesen össze vagyok zavarodva. Van már egy kislányom, szóval nem vagyok tök zöldfülű, viszont most semmilyen terhességi tünetet nem produkálok, csak a szokásos pms-t.

Holnap szerintem mindenképp elmegyek vérvételre, függetlenül a reggeli teszt eredményétől! Talán akkor végre pontot is lehet tenni a mi-mire-reagál kérdés végére :-)

2016. szept. 6. 16:51
 15/36 anonim ***** válasza:
Az a rózsaszín kínai hcg teszt egy ismerősömnek mutatott pozit,napról napra erősödött is.Elment hcg vérvételre és nem volt terhes :(
2016. szept. 6. 19:08
 16/36 A kérdező kommentje:

Nekem is egy ilyen volt pozitív múlt hónapbn, csak az egyre halványodott, majd meg is jött.

Talán nem is hinnék neki, ha a másik full negatív lenne. De nem az!

2016. szept. 6. 19:15
 17/36 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitiv lesz :)
2016. szept. 6. 21:04
 18/36 A kérdező kommentje:

[link]

Jo reggelt!

Ilyen a Facelle. Nem vagyok mániákus tesztelő, kislányomnál egyetlen tesztet csináltam, azt is a nem várt után. De annyira korainak érzem ezeket a teszteket... Megerősítésképp ugyanabból a mintából csináltam még kettő különböző tesztet és azok is pozitívak. Ma vagyok a 11. dpon. Valószínűleg korábbi peteérésről van szó, amit sikerül elcsípni :-)

2016. szept. 7. 07:07
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! Boldog babavárást! :-)

Szeretnék hamarosan Én is ilyen tesztet.

2016. szept. 7. 07:40
 20/36 anonim ***** válasza:
Pont facellet akartam javasolni! :) Gratulálok! :) Az én facelle tesztem is ilyen volt a 11 dpon.
2016. szept. 7. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!