Babás lehetek? Várom a véleményetek és a tapasztalatotok.
Bármi lehet még ebből, akár baba is:) Korai még, de ha késik, csinálj tesztet, és kiderül. A tünetek biztatóak:)
Drukkolok:)
Szia! Én csináltam tesztet tegnap reggel (20-asat, egyswzerűen sehol nem kapok 10-eset.) és negatív lett.. :(
De persze tudom ez még nem jelent semmit....még korán van.
Most kb. 2 napja vannak mensi szerű hasfájásaim de nem jött meg és 30-a pedig még messze van. Nagyon reménykedek, hogy baba legyen... :)
Kérlek írd meg mi volt a teszted eredménye és hogy van-e még valami tüneted.
Zs.
Szia!
Nagyon gratulálok!!!
A halvány pozi is pozi. :)Ilyenre amúgy is a miszemünk az érzékenyebb nem a férjeké. :)
Én még nem merek tesztelni mert mi van ha - ....
Azért majd kérlek írd meg mi lett a holnap reggeli eredménye.
Érzel amúgy valami változást?
Mérted előtte a hődet?
Szép napot!
Zs.
Szió! Sajnálom a "baleseted". Azthiszem ha velem fordulz volna elő én is nagyon mérges lennék. Sztem holnap én is veszek tesztet és kedden megcsinálom. Sajna nekem is az a bajom, hogy rettentő lassan telnek az órák és a napok. Megpróbálom minden nap elfoglalni magam, hogy ne is agyaljak ezen mert nem akarom beleélni magam nagyon mert félek a csalódástól. Nekünk még csak ez az első hónap hogy próbálkozunk, de már egyszer voltam babás ikrekkel csak sajna a béna (és még finoman fejeztem ki magam) orvosom miatt 5. hónapra meg kellett szülnöm és sajna nem jó kimenetele lett a dolgoknak....
Tehát most próbálom lefoglalni magam de legszívesebben minden órában tesztelnék, mert már annyira szeretnénk kisbabát. Persze már most izgulok, hogy minden rendben lesz-e....Tehát azért van idegesség.. :)
Megkérdezhetem a neved? Kicsit személyesebb ha úgy írok, ha megtudlak szólítani. Én Zsuzsa vagyok.
Ha megvan az új teszt eredmény, akkor írd meeg. És vigyázz most ne ejtsd bele...vagy vegyél egyből kettőt...biztos ami biztos. :)
Szép napot!
Zsuzsa
Na szóval az van, hogy halvány pozi lett a tesztem..de ma reggeltől pici barnás rózsaszínes ha megtörlöm, a betéten viszont nincs semmi, mensis érzésem sincs csak a melleim akarnak leszakadni..szóval nem tudom, hogy most mi van..egyéb esetben is pecsételéssel kezd nekem sajna megjönni, úgy, hogy pár nap és kiderül , hogy mi a helyzet..veled mi van? Teszteltél?Megőrülök már a bizonytalanságban..
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!