Veletek volt mar ilyen?
Volt mar olyan veletek hogy nem voltatok terhesek elvileg,de a menstruaciotok nem jott meg?Ugyanis en most ebben a helyzetben vagyok,es mar nagyon felek..csutortokon csinaltam egy tesztet ami negativ lett az utolso egyuttlet aug.3an volt.Sajna nem vedekeztunk de meg egy percig se volt bennem mert megzavartak minket.
Ezelott meg volt egy egyuttlet juli.29en ami holnap lesz egy honapja,viszont akkor mult el a menstruaciom is vagyis 27en valahogy..
Nagyon ketsegbe vagyok esve bar azt mondtak a teszt mar kimutatna a terhesseget de en nem tudok negnyugodni addig amig nem jon meg.
Elnezest az ekezethiany miatt.
17/L
Nekem két évvel ezelőtt nyáron volt egy hónap, amikor kimaradt :D És is stresszeltem picit, pedig nem volt baleset előtte.
Májusban megjött, ahogy szokott, júniusban semmi (és tényleg semmi!!) júliusban meg megjött idő szerint. :D
Azóta sem tudom, mi volt. :)
Az igen
Mondjuk most probalok enis arra gomdolni hogy a stressz miatt is keshet,meg ebben a honapban koltoztunk,sok gyogyszert szedtem ebben a honapban..
Stressz miatt is késhet.Meg előfordulhat az is h kimarad egy ciklus.Ha nem fordul elő rendszeresen akkor nem baj.
Viszont ha nem akartok babát védekezzetek.
Míg nem jön meg tesztelgess.Ha nagyon aggódsz Menj nődokihoz.
Mennyit késik?
Nekem 5 nap késés után is negatív volt a teszt. Aztán két nap múlva már pozitív.
Milyen gyógyszeteket szedtél?
Pl. az antibiotikum fel szokta sokaknál borítani a ciklust.
A peteérést is késlelteti.
Viszont csinálj egy újabb tesztet is, mert csütörtök az rég volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!