Veletek volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
Volt mar olyan veletek hogy nem voltatok terhesek elvileg,de a menstruaciotok nem jott meg?Ugyanis en most ebben a helyzetben vagyok,es mar nagyon felek..csutortokon csinaltam egy tesztet ami negativ lett az utolso egyuttlet aug.3an volt.Sajna nem vedekeztunk de meg egy percig se volt bennem mert megzavartak minket.
Ezelott meg volt egy egyuttlet juli.29en ami holnap lesz egy honapja,viszont akkor mult el a menstruaciom is vagyis 27en valahogy..
Nagyon ketsegbe vagyok esve bar azt mondtak a teszt mar kimutatna a terhesseget de en nem tudok negnyugodni addig amig nem jon meg.
Elnezest az ekezethiany miatt.
17/L
2016. aug. 28. 19:06
11/11 anonim válasza:
* vagyis 3-at, akartam írni, bocsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!