Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rajtam kívül másnak is ilyen...

Rajtam kívül másnak is ilyen menstruáció előtt?

Figyelt kérdés

Szép napot.

Először is 38 éves leszek van egy darab egy centis mióma a méhem mellső falában.

Most ez a ciklusom elég fura mert barnás folyásom volt pár napig mire rendesen meg jött de volt már így korában is de most nyálkás barnás volt olyan mint a peteérési nyák.

A hasam nem fájt és fáj. A korom miatt? Mondjuk nem sikerül teherbe esnem! Vagy normális ez igy?

2016. aug. 28. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

A mióma okozhatja, hogy nehezebben lehet teherbe esni. Attól függ, hogy hol van és mekkora. Fiatal vagy még. Igazából a nőgyógyász aki ehhez a legjobban ért és ő tud tanácsot adni neked, főleg ha valakihez rendszeresen jársz. A helyedben mindenképpen olyan helyre mennék ahol fizetned kell. Ott komolyabban foglalkoznak az emberrel. Ez van.

A barnás folyás normális.

A nagy meleg, a nyár befolyásolja a vérzést is, mennyiséget is, barnázást is, még télen is a nagy fagy. Ezt nőgyógyász mondta. Ha megjön a kiirt napra akkor minden ok.

2016. aug. 28. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 37 éves vagyok, nekem kb 30 éves korom körül kezdődött, hogy néhány periódusomban 5-7 nappal a menzesz előtt pontosan ilyen barnás nyákos váladékom volt (most terhes vagyok, így nincs). Progrszteronhiány okozta az én esetemben, de a teherbeesést mégsem gátolta.
2016. aug. 28. 23:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat én is 37 éves vagyok. Voltam már hormon vérvételen korábban igaz hogy tavaly akkor azt mondta a nőgyógyász hogy határ értek a progeszteron kérdeztem tőle hogy kell e Szendi rá valamint azt mondta hogy nem. De hozzá tette ha! Akarok dupasztont! De hogy hogyan szedjem vagy mikor azt sem mondta. Lehet kéne tényleg egy fizetős orvos?
2016. aug. 29. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!