Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha negativ lett a tesztem,...

Ha negativ lett a tesztem, nem lehetek terhes? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Mult honapban 24-en jott meg a menstruaciom,a parommal 29en voltunk egyutt illetve aug 3-an.Tegnap csinaltam egy tesztet ami negativ lett szerencsere,de a menaim azota se akar megjonni habar a hasam neha gorcsolget de ennyi.Mi lehet a gond?

2016. aug. 26. 23:46
 1/7 A kérdező kommentje:
Az is megfordult a fejemben hogy lehet koran teszteltem?
2016. aug. 26. 23:48
 2/7 zombienyul ***** válasza:

Az aktus után 14 nappal már bőven lehet tesztelni.

Védekeztetek? Ha nem akkor simán lehetsz terhes. Egyébként néha érdemes két tesztet csinálni, mert van, hogy rossz vagy valami.. Mikor kellett volna megjöjjön?

2016. aug. 27. 01:45
 3/7 A kérdező kommentje:
2napja kelett volna megjonnie
2016. aug. 27. 09:24
 4/7 anonim válasza:

Termékeny időszak az adott ciklus adott napjától visszafele számítva 14 nappal van a sejted kilőködése; egy spermium képes akár öt napig is élni .

Csinálj egy tetszet, de az, ha nem tabizol és a ciklusod késik nagyon normális tud lenni, pl ha sok savanyú dolgot ettél mostanság amiatt is tud késni, vagy ha stresszelsz ilyenek miatt :)

2016. aug. 27. 12:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Mar csinaltam tesztet,akkor most csinaljak megegyet?
2016. aug. 27. 12:33
 6/7 zombienyul ***** válasza:
2 nap nem világ vége. Szerintem várj ha 1-2 hetet késik akkor van gáz. Nekem fogamzásgátló óta van beállva, azelőtt 1-2 hetet simán késett vagy hamarabb megjött.
2016. aug. 27. 19:09
 7/7 anonim válasza:

ha nagyon parázol , akkor csinálj még egyet .

Nem, hiszem hogy terhes vagy, ellenben ha teherbe akarsz esni igyál cirkafarkü teát , egy bizonyos idő után rendbe rakja a menseszed és tudod mikor lesz peteérésed :)

2016. aug. 27. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!