Ugye nem lehetek terhes?
Első: gondolom, nem tett feljelentést, mint ahogy nagyon sokan nem mernek.
Kérdező: nagyon sajnálom. :(
A helyedben elmennék egy nőgyógyászhoz, akár magánrendelésre is, és elmondanám neki, hogy mi történt. Nem fog semmit sem tenni, amit te nem akarsz, beleértve egyes vizsgálatokat is, de ha kell, akár vérvétellel is ki tudja zárni a terhességet. És jó lenne, ha kérnél pár vizsgálatot, akár el is kaphattál valamit, az is okozhat görcsöket.
Szerintem valószínűbb, hogy a stressz és a sokk okozza, hogy késik, főleg ha a teszted is negatív ennyi késés után is.
Nem teszel jót magadnak azzal, ha nem mondod el senkinek. Egyáltalán nem kell szégyellned magad, nem tettél semmi rosszat, és könnyebb lenne túllépni is rajta, ha van kivel beszélni. Akármilyen is a viszonyod az anyukáddal, jelen esetben 10000%, hogy támogatni fog. És még mindig nem késő feljelentést tenni, főleg te is ismered azt, aki tette. (És ha esetleg mégis, valami hihetetlen pech során teherben maradtál, akkor az abortusz így ingyenes, feljelentés nélkül viszont neked is 30 ezer.)
Mindenképp beszélj róla, szülőknek, barátnődnek, bárkinek, akiben bízol és meghallgat. És tegyél feljentést, mindegy hogy nem most történt. Nem évül el ennyi idő alatt!! Ne hagyd, hogy megússza az a roha.dék.
2. vagyok.
A nőgyógyász lehet akár anyukád testvére is, akkor is kötelezi az orvosi titoktartás, ha te páciensként felkeresed, esetleg annyit tegyél, hogy nyomatékosan megkéred, hogy ne szóljon róla, mert nagyon nem akarod.
Ha egyébként ismered is, és megbízol benne, mint orvosban, akkor mindenképp keresd fel, és egészen biztos vagyok benne, hogy segíteni fog neked mindenben. Pl. alaposabban vizsgált meg, mint egy idegen, hogy biztosan nem vagy-e terhes, szó nélkül le fog zavarni mindenféle vérvizsgálatot, kenetvételt, bármit ami ilyenkor szükséges.
Mondjuk lehet, hogy ő is azt akarja, hogy tegyetek feljelentést, de hidd el, hogy ő is azért, mert ezzel neked akar segíteni. :(
Mivan?! Inkabb abortuszra akarsz menni csak anya megne tudja?
Nem hinnem h megeroszakoltak.. mert akkor nem titkolnad. Engem (!) Megeroszakoltak 14evesen a szuleimet hivtam sirva, bevittek ugyeletre es masnap reggel a korhazban nogyogyasz megvizsgalt (szuresre is elkuldott nem e kaptam el valamit) plusz kaptam 72oras tablettát a reggelim mellè, vèrvètel stb.
Ezeket apa kellett nagyjabol kiharcolja. Ok csak szemmel megneztek vna meg szuro vizsgalatok. Eszukbe sem jutott mègcsak ajanlani/tanacsolni sem az esemenyutani tablettát..
Benned kellene legyen a felelossegtudat. H elmesz Akarmenyik (!) Orvoshoz es kersz esemeny utanit. Nem kell elmondani minek kell, ha nem szeretnel feljelentest tenni..
Pedig azt kellene...
Jobbulast. Minden jot.
Ennyi èsszel mèsz egyetemre...
Oke nagykoru vagy menj MASIK orvoshoz. Mi ebben a bonyolult? Legalabb szuro vizsgalat nem ártana..
Hjajj kisanyám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!