Szerintetek lehetek terhes? SOS
Barátommal fel percig gumi nélkül csináltuk látható váladék nem volt, meg messze nem ment el. Lassan jelentkezni kene a menszesz előtti tüneteknek (pattanás, mellfajdalom. De csak a mellem van megnagyobbodva lehet csak a masszazstol). Családja tobb pco szindromas van.
Lehetek terhes?
Csaladjaban?? Vagy a tiedben van pcos? Akkor inkabb imadkozz h te ne legyel az, sokaknak nehezen vagy csak lombikkal. Sok ido alatt lehet gyermekuk. Ezt ne kivand csak azert h most ne esd teherbe.
Sztem 99,9% h NEM vagy terhes
Az egy szem sperimum nem látható szabadszemmel, mindegy, hogy nézitek. Ennyi pedig a megtermékenyüléshez elég.
Jó esetben amúgy sem lehet csont száraz a pénisze, mivel te is nedvesedsz, meg ő is, különben ha csak szárazon tologatjátok, akkor igencsak fájna.
Szóval nem értem, milyen látható váladékot keresel?
Az előváladék az, mikor még messze nem ment el, de már kellően izgalomba jött, hogy berakja. Ez megvolt.
Igen, lehetsz terhes! Ha lassan jelentkeznie kell a vérzésednek, akkor lassan csinálhatsz terhességi tesztet.
Ha pozitív, akkor így jártál: védekezés nélkül szexeltél. Az abortusz majdnem 40 ezer, gondolom nem fog gondot jelenteni, hogy kifizesd, mert a pasidra a helyedben nem számítanék, ha egy rohadt gumira nem volt képes beruházni.
Ha a teszt negatív, akkor most szerencséd volt, de ez nem jelenti azt, hogy bátran lehet így "védekezni", hogy szexeltek, aztán elég utána az ima meg a ráolvasás. Nem lesz mindig szerencséd. Tudod, az se minden esetben esik teherbe, akinél éleslövészet van, de azért sokaknak sikerül valahogy mégis csak teherben maradni.
Szeretem ezeket az ostoba kérdéseket!
Lehetek-e terhes,ha csupasz fsz járt bennem,de...még fogamzásgátlót sem szedek? Igen,b+,lehetsz terhes!
Az sos-t,meg végképp nem értem a végén,mitől sos a kérdés?? Dugás előtt vagytok? Mert akkor.még értem! Dugás után már édes mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!