Vajon terhes lehetek? Vagy mi lehet a baj?
Párommal babát szeretnénk és soha nem gondoltam volna hogy én is ebbe a problémába ütközöm :(
3 hete PCOS-t diagnosztizált a doktorom. Kaptam gyogyszert Metformin 1000 mg-osat amit napi 1x szedek. (Ez elött 1x volt egy kémiai terhességem).
Ciklusom pontos azaz 28 és 35 napra jön meg pontossan felváltva. És most pedig 12 napja késik mensinek semmi jele
Terhes igy nem valószínü hogy lehetek?
Volt már valaki hasónló helyzetben?
Progeszteron gyógyszert akar 1 hét múlva kiirni a dokim ha addig sem jön meg.
Köszönöm ezt a roppant értelmes hozzászolást!!
Erre magam is rájöttem tesztet is csináltam az orvosom ennyit mondott telefonba amit irtam...gondoltam hátha vki volt igy és tud vmit hozzászolni..
De köszi igazán sokat segítettél
Köszönöm a normális választ látom vannak mêg érző emberek mert aki nincs ebbe benn nem is tudja milyen rossz :(
Doki csak jövöhéten ír fel progeszteron gyogyszert elvileg azt mondta attól megjön, bár nekem ez kezd fura lenni mert 12 napot soha nem késett. Elvileg a gyogyszer sem zavarhat be!
Csinálok majd még tesztet hátha rendessen látszik a 2 csík.
Neked sem mutatta ki elsőre??
Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!