Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Lejjebb...

Lehetek terhes? Lejjebb részletezem!

Figyelt kérdés

Segítsetek nekem légyszíves!

15éves lány vagyol és augusztus 7.én reggel 4 orakor lefekudtunk a baratommal es nem vedekeztunk de nem elvezett el bennem majd délben is ugyanazon a napon lefekudtunk es szinten nem védekeztunk de mintha egy picit belém jott volna mikor kihuzta! Rá masnapra 8.án megjött a menstruációm de mielőtt megjött 1órával barna folyas jott belolem egy kicsit de aztan mar vereztem rendesen! Elmúlt a menstruáciom és csináltam azert egy tesztet az negatív ! Ma van augusztus 21 és tegnap a mellemet erosen megnyomam a bal oldalit es a bimbom melletti barna részen 1 pötty fehéres átlátszó jött azt hittem rosszul látok így parszor megnyomtam és csak azon az egy ponton jott! A jobb oldali mellembol pedig semmi! Ma meg mar a bal oldalibol sem jon semmi ! Kérlek segítsetek nekem nagyon fontos!

2016. aug. 21. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Hiába csináltál tesztet, az még nem mutatja ki a terhességet.
2016. aug. 21. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Mindig van esély a terhességre ha nem védekezel... Menj el nőgyógyászhoz mert a melledből még nem folyhat semmi.. Mert nekem 16 hetes terhesen folyt a mellem... Szóval szerintem nálad hormonális probléma van... Ne legyél felelőtlen. Ha nem akarsz gyereket akkor Védekezz!!!! A megszakításos szex Nem Védekezés!!!!!!!
2016. aug. 21. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok neked is, a hapsinak is és a szüleiteknek is.

Egyáltalán nem vagyok maradi, de mi a xarnak kell kefélni kölyökként, még a tested sincs kifejlődve, de még az agyad sem (mutatja ezt a nem védekezés), hiába viszket a pinyő.

Ha már szexelsz, miért nem védekezel!?

Mi a lósz+rt keres egy 15 éves gyereklánynál hajnal 4kor kani?

Komolyan mondom, az eszem megáll...

Egyébként lehetsz terhes a hajnaliból is, de még nagyobb eséllyel az utána lévőből, mivel a húgycsőben maradhat élő sperma, hiába nem ment beléd,azok gyönyörűen felúszhattak.

Annyi talán a szerencséd és talán nem lesz baj, hogy menzesz előtt voltatok együtt.

Beszélj édesanyáddal és lassan csinálhatsz újra tesztet, az már valós eredményt fog mutatni, a múltkori még korai volt.

Segíteni annyit tudok, hogy javaslom, tanulj egy kis biológiát, gondolkozz ésszel és ha már szexelsz, védekezz.

Minden jót

2016. aug. 21. 13:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Az utolsonak uzenem hogy nem vagyok kivancsi az oktatasara nekem ne osszad az eszt:) nem flegma valaszokat kertem hanem rendeseket ! Es ha tudni szeretned mit keresek hajnal 4kor nala csak ugy kozlom hogy olacigany lany vagyok es eljegyeztek :) errol ennyit! Es koszonom az elso ket valaszonak!
2016. aug. 21. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
hülye kiss cig@ny pics@!!
2016. aug. 21. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
92%

Az ég világon semmi flegmaság nem volt a hozzászólásomban, csupán a döbbenet.

Akkor az, hogy te oláhcigány vagy, egyenesen arányos azzal, hogy kölyökként kefélni kell, kefélni természetes? Értem.

Akkor a kérdésed nem is bepánikolt kislánykérdés, hanem te konkrétan gyereket akarsz? Értem.

Na megyek dolgozni, mert kell az adóm.

2016. aug. 21. 14:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Csináltam ma reggel egy tesztet és ismér negatív lett! Amiota lefekudtem vele eltelt 15 nap! Szerintetek ha terhes is lennek ki mutatná már akkor a teszt?
2016. aug. 22. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj már a pics@ba. Nem mindegy nektek még egy cigány pulya ide vagy oda, ha már te is csak baszni tudsz ilyen korban?
2016. aug. 23. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!