Diácska1991 kérdése:
Járt már valaki ugy közületek, hogy egyszer csak kevesebb lett a menstruáció napja és mennyisége is. Kivácsi vagyok hogy nektek mi a tapasztalatotok. Lehet baba?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 09:40
1/4 anonim válasza:
Igen. De nem baba miatt. Hanem mert nem gèpek vagyunk, h mindig minden ugyanolyan legyen. Ez elofordul, de ne babat lass benne..
:) szep napot L
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen ciklusom, nem volt baba.
3/4 anonim válasza:
Nekem igaz fordítva (kevesebb mennyiség de hosszabb ciklus aztán pár hónap múlva újra rövidebb ciklus és nagyobb mennyiség), de nem baba volt. Bár nem is próbálkoztunk úgyhogy ez az opció eleve ki volt lőve óvszer miatt.
Amikor terhes voltam semmilyen menzesz nem volt.
4/4 A kérdező kommentje:
igzából 2 hónapja van ez, és most augusztusban a 28 napból lett 21.
2016. aug. 26. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!