Lenne valamilyen jele, ha 11hetes terhes lennék?
Figyelt kérdés
A barátom külföldön dolgozik, utoljára 11 hete voltunk együtt. Akkor épp menstruáció utolsó napjain szeretkeztunk védekezés nélkül, viszont nem ment el bennem. Azóta kétszer is megjött, ahogy szokott. Általában nyolc napig tart és elég jó mennyiségű. Három napja fáj a fejem, néha szedulok, de az lehet a migrénem miatt. Hasam alja is vagy két napja olykor szúr. Tesztet még nem vettem, de ez lehet baba?2016. aug. 26. 11:47
1/7 anonim válasza:
Fejfájás szédülés nem terhes tünet...
Nekem nem volt SEMMI tünetem, kizárólag az, hogy nem jött meg.
Szóval neked az eset óta 2x is volt erős hosszú vérzésed, akkor kizárhatod a terhességet.
2/7 anonim válasza:
Lenne jele, azóta nem lenne menzeszed. De azt írod 2x is megjött és gyanús sem volt, biztosan nem vagy terhes.
3/7 anonim válasza:
Mitől lenne már gyerek??
2szer menstruáltál,plussz azóta gondolom nem töltöget senki, miért lennél már terhes?
4/7 anonim válasza:
Vajmi kevés az esélye a terhességnek. Két becsületes mennyiségű vérzést nehezen vészelne túl a baba. A tünetek pedig millióegy más dologra utalhatnak.
5/7 anonim válasza:
Ha 11 hete szekszeltetek és terhes lettél, akkor 13 hetes terhességed van.
Ha kétszer is megjött, akkor nem vagy terhes.
Fejfájás, szédülés ezermillió dologtól lehet.
Hasad is szórhat rengeteg mindentől.
6/7 anonim válasza:
Ha megjott nem lehet terhes? Mennyi olyan eset letezik amikor terhesseg alatt mensiznek? Egyik volt osztalytarsam 3honapis terhes volt mikor kiderult,addig mensizett es szokatlan se volt neki! Kicsi az eselye,de benne lehet! Csinalj tesztet es kiderul! Fejfajas,szedules lehet terhes tunet,de ezer mas dolog miatt is lehet!
7/7 anonim válasza:
Hat ezert aztan le kellett pontozni a sok agyoniskolazottnak...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!