Dalacin van valamilyen hatással a menstruációra, esetleg terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma kellene megjönnie! Még soha az életben nem volt olyan,hogy előtte ne fájna a mellem,ne fájna a derekam ... stb.,szóval mindig tudom már egyhéttel előtte,hogy meg fog jönni! De most az ég világon semmit nem érzek! Ennek örülnék,mert babát szeretnénk,de már 3 napja dalacint szedek 3x1-et! Ez a gyógyszer kitolhatja a mensit,vagy tünetmentesíti? Vagy lehet hogy babát várok azért nem érzek semmi mensis tünetet? Az előző terhességemnél már mensi előtt egy héttel iszonyatos mellfájdalmam volt,de most nincs semmi terhes tünet sem,szóval nem teszteltem!
2014. febr. 18. 08:18
1/3 anonim válasza:
Dalacint terhesség alatt TILOS szedni, károsíthatja a magzatot. A tüneteket semmi nem tudja eltüntetni, viszont a mensid befolyásolhatja a gyógyszer.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,tudom,hogy tilos terhesség alatt! De mensi előtt napokkal sajnos a nők 99%-a nem tudja hogy terhes,max.csak reménykedik! És attól hogy babát szeretnék nem erre gondolok a nap minden percében,hogy vajon sikerült-e! Nem görcsölök rajta,éljük az életünk,mint mikor még nem akartunk babát!
2014. febr. 18. 09:07
3/3 A kérdező kommentje:
Viszont azt nem értem,hogy miért nincs mensis tünetem,ha azt semmi nem múlasztja el!?
2014. febr. 18. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!