Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még egy hét a nem vártig....

Még egy hét a nem vártig. Ilyenkor a hő mit mutat? A beágyazódás 7-10 nap kb., akkor a hő leesik, vagy magas? Mert nekem 36,3-36,5 között van a napokban. Ha most lenne a beágyazódás, akkor már magasabbnak kéne lennie?

Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 10:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint a beágyazódás teljes ideje alatt alacsonyabb a hő, vagy már akkor is magasabbnak kell lennie?
2008. okt. 1. 10:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a pé után fokozatosan emelkedik a hőmérséklet és csak a menstruáció előtti napon vagy aznap esik le. Mennyi átlagosan a hőd?
2008. okt. 1. 11:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon alacsony, legalábbis én azt hiszem, hogy ez alacsony 36,0-36,1. Átlagosan ennyi. De 3 napja még 36,7 is volt , ma regel meg csak 36,3, pedig a mensi azért még odébb van. 25-én volt barna folyásom, reménykedtem, hogy talán beágyazódástól, de kezdek elkeseredni.
2008. okt. 1. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de ha volt már ennél magasabb és így leesett, akkor ez nem sok jót jelent. Bár én még szurkolok.
2008. okt. 1. 11:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nem keserítesz el, már el vagyok anélkül is, sajnos én is teljesen tisztában vagyok ezzel, csak azt nem értem, hogy már most miért esett le, mikor hol van még a mensi? Azért nem adjuk fel, majd legközelebb talán összejön.
2008. okt. 1. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Most azon gondolkozom, hogy lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, mert akkor szokott a hőmérséklet cikázni a peteérés utáni fázisban. Bár ne legyen igazam. Én lehet elmennék a helyedben dokihoz. Ha megmutatod neki a hőgörbédet, egyből látni fogja. De az is lehet, hogy most nem volt peteérésed. Nem használsz mikroszkópot?
2008. okt. 1. 11:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem használok mikroszkópot, de 19-én volt nyúlos, ragacsos folyásom, 25-én meg barna, ami két napig tartott, első nap sötét, másnap meg ilyen világosabb, krémes.Tüneteim is voltak, mára már csak egy nagyon kicsi alhasi feszítést érzek, semmi mást. És azóta cikázik a hőm, szóval nem értem.
2008. okt. 1. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Peteérés után kb egy héttel a hő leeshet 1-2 napra, a beágyazódás kezdetén. Utána viszont meg kell emelkednie.
2008. okt. 1. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!