Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi létemre csak 168 cm...

Férfi létemre csak 168 cm magas vagyok. Adnátok nekem öltözködési tippeket, hogy milyen ruhákat hordjak és milyeneket ne, hogy optikailag magasabbnak tűnjek?

Figyelt kérdés
Most főként nyári cuccokra gondolok.
2009. máj. 19. 14:36
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Hosszában csíkos ruhákban magasabbnak tűnik az ember. Vegyél magasabb talpú cipőket, persze ne buffalo-t :D , hanem pl. deszkás cipőt, azoknak is elég magas talpuk van. De ne stresszelj ezen, sokan szeretik az alacsony férfiakat! :)
2009. máj. 19. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Amitol ovakodj az a halasz nadrag, valamint a hosszu polok, de a tul rovidek sem jok. Hordj olyan nacit ami terd felett er,hacsak par centivel is, teniszpolot,aminek ha felhajthatod a gallerjat, flip-flop papucs.

Szerintem ha egy alacsony fiu magassabb talpuban van,az kifejezetten rohejes!

Legy apolt, az mindennel fontosabb!

2009. máj. 19. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetedben a halásznadrág valóban felejtős, csak az egészen rövid short áll jól neked, ami térd felett végződik, ha viszont szép a combod, akkor abban tudsz hódítani. És semmi para, a lányok imádják az ilyen babakatonákat, az én eddig barátnőim mind éltek-haltak az alacsony srácokért. :D
2009. máj. 19. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Melyik barom pontozott le... hahhaaaahhhaaaaaaaaaaaaa!

Ennek a temakornek egyre inkabb sullyed a szintje...

2009. máj. 19. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Csíkos ruhák... csíkos rövidgatya, csíkos póló.

Talán papucsban, cipőben is van olyan, aminek a talpa nem túl vékony, tehát magasít...az a pár mm is érhet valamit.(:

Én személy szerint tiszta cukiknak tartom az alacsony pasikat.:)

2009. máj. 19. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Te kis ennivaló Pöcök Marci! De megzabálnálak! Én is imádom az alacsony pasikat!!! Nekem tetszenél, bármi is lenne rajtad!
2009. máj. 19. 18:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Csajok tündériek vagytok!!!! :-))))))

2009. máj. 20. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
a függőlegesen csíkos ruhák karcsúsítanak meg magasabbnak tűnsz....
2013. nov. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!