Magas lányok! Hogyan győzzem le azt, hogy ne érezzem magam mindenkinél magasabbnak?
Én 167 cm vagyok, de a 172 abszolút ideális. Én is szeretnék akkora lenni. Egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül, hiszen az egy nagyon jó magasság és nyugodtan hordj magassarkút, attól csak nőies és csinos leszel. Különben sem vagy akkora, hogy egy magassarkú miatt már szoronganod kéne. Viszont a testtartásodra figyelj, hiszen a magas lányok hajlamosak összegörnyedni, de te inkább légy büszke és húzd ki magad:)
16/L
hát figyelj! Én kb.: 176 cm vagyok, és vettem egy magassarkú cipőt:$ és nagyon jól érzem magam így!
Attól még hordhatsz mert magasabb vagy,nem csak az alacsonyaknak találták ki!
Én is hasonló magas vagyok mint te, kb. 174cm. Előfordul, hogy zavar, de ha belegondolok azért vannak nálunk sokkal magasabb lányok is, szóval szerintem ez még pont jó:D és általában a magas lányoknak szép hosszú lábaik vannak;)
Magassarkút azért én sem merek felvenni, de van amikor még az is belefér, ne érezd magad kellemetlenül ez miatt:) ha nagyon tetszik és viselni szeretnéd akkor nyugodtan vedd fel, de ha zavar akkor nem ajánlom mert csak szorongni fogsz benne...
én 180 cm vagyok.
Hordj magassarkút, hidd el, a magas pasik jobban felfigyelnek rád;)
Gondolj a kosaras csajokra, ők is találnak párt maguknak.(általában kosarasokat,ami valljuk be, nem rossz:P ).
Én eddig utáltam,görnyedeztem hogy alacsonyabbnak tűnjek,bő ruhákban jártam,nem tudtam hova tenni a kezem.Mindig olyan zsiráfnak éreztem magam...De most már nem szégyenlem.Fel is vettem a magassarkút, csőnacit és szűk pólót,azóta mindig megnéznek a magas fiúk...:)
A piciket meg sz@rd le, persze beszólnak, de van nekik olyan szép vékony, hosszú lábuk és karcsú csípőjük?Meghát a magasokon minden ruha jól mutat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!