Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas lányok! Hogyan győzzem...

Magas lányok! Hogyan győzzem le azt, hogy ne érezzem magam mindenkinél magasabbnak?

Figyelt kérdés
Igazából lehet, hogy nem annyira magas vagyok, de azért eléggé: 172 cm kb. A környezetemben és a suliban is egyfolytában mindig magasabbnak érzem magam mindenkinél (az osztályban csak egy magasabb lány van nálam a 20 közül...) Pedig nagyon szeretnék szép magassarkú cipőket hordani...de így nem merek felvenni, mert zavar egyszerűen. Mit kellene tennem?
2009. júl. 20. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha belegondolsz, a modellek min. 173 centisek, úgyhogy még előnyt is faraghatsz belőle :)
2009. júl. 20. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 167 cm vagyok, de a 172 abszolút ideális. Én is szeretnék akkora lenni. Egyáltalán ne érezd magad kellemetlenül, hiszen az egy nagyon jó magasság és nyugodtan hordj magassarkút, attól csak nőies és csinos leszel. Különben sem vagy akkora, hogy egy magassarkú miatt már szoronganod kéne. Viszont a testtartásodra figyelj, hiszen a magas lányok hajlamosak összegörnyedni, de te inkább légy büszke és húzd ki magad:)

16/L

2009. júl. 20. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj! Én kb.: 176 cm vagyok, és vettem egy magassarkú cipőt:$ és nagyon jól érzem magam így!

Attól még hordhatsz mert magasabb vagy,nem csak az alacsonyaknak találták ki!

2009. júl. 20. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én 180 centi vagyok!! És nem is számítok exxtra magasnak a környezetemben:O :DDD
2009. júl. 20. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonló magas vagyok mint te, kb. 174cm. Előfordul, hogy zavar, de ha belegondolok azért vannak nálunk sokkal magasabb lányok is, szóval szerintem ez még pont jó:D és általában a magas lányoknak szép hosszú lábaik vannak;)

Magassarkút azért én sem merek felvenni, de van amikor még az is belefér, ne érezd magad kellemetlenül ez miatt:) ha nagyon tetszik és viselni szeretnéd akkor nyugodtan vedd fel, de ha zavar akkor nem ajánlom mert csak szorongni fogsz benne...

2009. júl. 21. 15:11
 6/9 anonim válasza:
Én 177cm vagyok, és néha én is szívesen lennék alacsonyabb, viszont akkor meg nem lennének ilyen szép hosszú karjaim, kezeim, lábaim. A szép magas sarkú cipők engem is vonzanak, viszont mivel elég magas vagyok így is, inkább törpetűsarkút vagy laposat választok. De szerintem ha nincsen párod, akinél magasabb vagy, illetve magasabb lennél magassarkúban, akkor a többiekkel nem kellene foglalkoznod. Vedd fel bátran azt a cipőt, amelyik neked tetszik!
2009. júl. 21. 15:33
 7/9 anonim válasza:
Attól hogy magas vagy még hordhatsz magassarkút. :) én is 171 cm vagyok és nem zavar. De ha téged irritál akkor is felvehetsz magassarkút csak akkor esetleg kisebb sarkút válassz. :D
2009. júl. 23. 15:59
 8/9 anonim válasza:

én 180 cm vagyok.

Hordj magassarkút, hidd el, a magas pasik jobban felfigyelnek rád;)

Gondolj a kosaras csajokra, ők is találnak párt maguknak.(általában kosarasokat,ami valljuk be, nem rossz:P ).

Én eddig utáltam,görnyedeztem hogy alacsonyabbnak tűnjek,bő ruhákban jártam,nem tudtam hova tenni a kezem.Mindig olyan zsiráfnak éreztem magam...De most már nem szégyenlem.Fel is vettem a magassarkút, csőnacit és szűk pólót,azóta mindig megnéznek a magas fiúk...:)

A piciket meg sz@rd le, persze beszólnak, de van nekik olyan szép vékony, hosszú lábuk és karcsú csípőjük?Meghát a magasokon minden ruha jól mutat.:)

2011. jan. 10. 19:28
 9/9 anonim válasza:
Most ez vicc? 172cm egyáltalán nem magas...én nálad csak magasabb nőkkel voltam eddig. A magassarkú is egy magas nőn áll igazán jól,mert sokkal kecsesebben tudnak mozogni benne mint egy 150-170 centis nő. Szóval ez hülyeség :)
2012. jan. 4. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!