Mindenkinél így működik?
A barátommal lehetetlenség vásárolni!!!!!
Szó szerint.....
Akármit is szeretnék venni már húzza a száját,idegeskedik,meg látszik rajta,hogy már minden baja van,hiába nem mondja....
Nagyon unom amit csinál,viszont ha meg nem vele megyek vásárolni akkor teljesen ki van.....
Így nem lehet venni semmit,hogy érzem,hogy ott idegeskedik és várja,hogy mikor végzek....
Annyira unom.
Nálatok hogy működik?
Lány vagyok, de én is kiakadok ha órákig kell várnom arra hogy valaki kiválasszon egy nyomorult ruhát...
De ha zavar mond meg neki hogy vagy elviseli vagy nem kell jönni, de akkor meg nehogy neki álljon már feljebb.
Fiú vagyok és tényleg nagyon fárasztó tud lenni egy ilyen vásárlás. Nem tudom nálatok ez hogy megy, de nálunk két tökugyanolyan krémet méricskél általában a kedves órákon(!!) keresztül. Nekem pedig ott kéne állnom mögötte és "segítenem" neki. Miben?
Utoljára 15 perc után fogtam az egyiket bevágtam a kosárba és tádá! már végeztünk is. Komolyan.
Ennél hasznosabban is el lehet tölteni a szabadidőnket, nem?
Mondjuk én nem ragaszkodom hozzá, hogy a kozmetikumait együtt vegyük meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!