Kinek volt már abortusza? A vetélés és az abortusz ugyanaz?
hogy a bánatba tudnád az előre megadott időpontban "eljátszani" a vetélést otthon a párod előtt?
de a doki nem írhat mást a zárójelentésre, ráadásul abortusz után aznap vagy másnap reggel haza lehet/kell menni, míg vetélés után általában bent kell maradni 2-3 napot
Vetélés után is hazaküldenek másnap.
A zárójelentésre részletesen ráírnak mindent.
Pl.ha vetélés kezdődött, de nem fejeződött be, és missed ABt kellett csinálni, akkor ezeket mind ráírják.
Azt, hogy hogyan tágítsanak, nem te döntöd el, minden kórháznak megvan az alkalmazott módszere, úgy csinálják.
Felénk lamináriát csinálnak. És nem kaparnak, hanem kiszívják.
Nem lett volna jobb a védekezés?
Meg,hogy akkor külön válnak útjaitok ha abortuszra mész.Ezen elöbb kellett volna gondolkodni nem?
Lényeg a lényeg,a zárójelentés hivatalos okirat,nem fohnak ráírni kitalációkat,hanem művi ab/spontán ab.
Lehet már azon gondolkozik a kérdező,hogy mivel indíthassa meg a vetélést?
Szegény embrió.......:(((((((((
Kedves kérdező,remélem ezek a képek elgondolkodtatnak és talán megtartod a babát.
A képeket nézvén valóban elkerülhető lenne az ilyesmi,ha használnának a párok gumit....
Úristen, milyen hülye vagyok, megnéztem ezeket a képeket.
nem találok rá szavakat.
bizony én büntetném az ilyet, bárki bármit mond. 21. században élünk, a fogamzásgátlásra már nem egy megoldás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!