Ez halvány pozitív, vagy szellemcsík? 3 perc után jött ki.
Koszi csajok! 😊😊
Teszek kepet, oke! Hatha eppen ez a honap sikerül, most aktuális a napokban 😊😉
Es vannak tuneteid? Mit érzel? Jajjj nagyon varom a ma reggeli fotod! 😊
11 hkm Te, hogy vagy,hogy érzed magad? Mikor kell menned vizsgálatra? Es, hogy bírod a meleget?
Este begörcsöltem erősebben kb 2 percig tartott, eléggé megijedtem! De szerencsére elmúlt! Amugy egész jól vagyok, azt leszámítva, hogy sokszor mindentől hányingerem van.. :D Ami nagyon zavaró, hogy estére olyan fáradt vagyok, hogy képtelen vagyok ébren maradni. Te mikor tesztelsz?
Kérdező, várjuk a képet! :)
Sziasztok! Kicsit el bizonytalanodtam :(
Az x-epil teszt nagyon halványka lett a tegnapihoz képest!
A Kék az x-epil.
És ugye holnapra nem várom .. veszek majd valami jobbat de csak szerdán tudok sajnos, ha persze addig nem jön meg. Este leszek csak szerintem!
Szép Napot Nektek! :)
Azert ez eleg szep xepil! Raadasul ez 25os erzekenysegu. Nem várt előtt egy nappal ez csodaszép szerintem!
11 hkm biztosan csak meh növekedése miatt volt. Magneziumot szoktal bevenni vagy mit kell ilyenkor csinálni a pihenesen kivul?? Érdeklődöm, tapasztalat szerzes a jovore nézve 😆😊
Meg nem tesztelek,most jonnek meg a termékeny napjaim... 😊👌👍
Nyugi kérdező, szépek ezek! :) Az x-epil amúgy is kevésbé érzékeny, mint sok más 25-ös érzékenységű társa! :D
Magnerotot szedek a hasfájásra, görcsölgetésre! Az a legjobb! A magne b6 kevés.
Ne tesztelj állandóan mert csak kiborítod saját magad. Már teszteltél, és pozitív lett. Ennyi. Felesleges minden nap megcsinálni. A baba egyértelmű, különben nem lenne ennyi teszt pozitív. Ha meg esetlegesen baj lenne( de nem lesz), akkor a tesztelgetéssel úgy sem fogsz erre rájönni.
Szóval hagyd abba, és örülj! Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!