Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez halvány pozitív, vagy...

Ez halvány pozitív, vagy szellemcsík? 3 perc után jött ki.

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
5 hetesen mentem, mert volt egy vetélésem előtte. Harmadik baba amúgy, jó fiatalon :D. Tüneteim vannak bizony,a mellem kb a hetedik héttől majd leszakad, hányinger sokszor van,émelygés ételundor. A poci is kezd látszani már. :)
2016. aug. 6. 07:53
 32/82 anonim ***** válasza:
Ja, és utolsó mensi első napjától kell számolni a terhességet!
2016. aug. 6. 07:54
 33/82 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást kedves #30 as remélem minden okés lesz :) biztosan Te is látni fogod hamarosan:)

utolsó mensim júli 12.-én volt. Akkor 4 hetesnek számítok kb :) Nekem is volt egy vetélésem 2 hónapja , múlt hónapban nem jött össze a babó , és most úgy néz ki sikerült:)

Már mindennél jobban vigyázok rá , kaptam nővéremtől elevitet , addig is szedem még nem megyek dokihoz :) akkor szeretnék menni , ha már hallom a pici szívét is :)

2016. aug. 6. 07:59
 34/82 anonim ***** válasza:
30as vagyok! Nagyon drukkolok, minden rendben lesz most!!!!!
2016. aug. 6. 08:07
 35/82 A kérdező kommentje:
#30 - as :) Te is szeretnél babát? :) próbálkoztok? :)
2016. aug. 6. 08:17
 36/82 A kérdező kommentje:
Holnap reggel is csinálok egy tesztet , az remélem , hogy ennél is erősebb lesz! :)
2016. aug. 6. 08:59
 37/82 anonim ***** válasza:
Igen, szeretnénk es mar evek ota próbálkozunk. Neked szívből kivanom a legjobbakat!!! Es varom a reggeli meg gyonyorubb teszted! 😊
2016. aug. 6. 09:56
 38/82 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen!

Én pedig szívből kívánom neked , hogy minél előbb össze jöjjön nektek! :)

De csak tanácsolni tudom , hogy fölösleges hőt mérni , mert nekem mindig ugyan annyi :) Nem kell rá gondolni én is úgy voltam most vele , hogy vagy sikerül vagy nem.. :) Hát a hétfőt nagyon nem várom.. remélem nem jön a mikulás. Holnap megpróbálom fel tenni a tesztet mielőtt indulok melóba :) Mondjuk az másabb az X-epil. De azon is látszania kell, ha ezen is látszik :)

2016. aug. 6. 10:07
 39/82 anonim ***** válasza:

Varom az Xepilt, sztem önmagához képest szép lesz. Ezt is vannak akik dicsérik, vannak akik nem. Kinek az algopirin, kinek az algoflex 😊 Sztem ott lesz az a 2. csik reggel ;-)

Nem merek hot. Mertem par hónapig de mar nem feszengek ezen.

2016. aug. 6. 11:06
 40/82 anonim ***** válasza:
Es koszonom a biztatást. Mar nem igazan biztat senki. Család, barátok, kollégák mintha ugy elnek bennük, hogy én ugysem leszek állapotos olyan régóta próbálkozunk. En nem adom fel, addig "kuzdok" amig lehet!
2016. aug. 6. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!