Ez halvány pozitív, vagy szellemcsík? 3 perc után jött ki.
Köszönöm a biztatást kedves #30 as remélem minden okés lesz :) biztosan Te is látni fogod hamarosan:)
utolsó mensim júli 12.-én volt. Akkor 4 hetesnek számítok kb :) Nekem is volt egy vetélésem 2 hónapja , múlt hónapban nem jött össze a babó , és most úgy néz ki sikerült:)
Már mindennél jobban vigyázok rá , kaptam nővéremtől elevitet , addig is szedem még nem megyek dokihoz :) akkor szeretnék menni , ha már hallom a pici szívét is :)
Köszönöm Szépen!
Én pedig szívből kívánom neked , hogy minél előbb össze jöjjön nektek! :)
De csak tanácsolni tudom , hogy fölösleges hőt mérni , mert nekem mindig ugyan annyi :) Nem kell rá gondolni én is úgy voltam most vele , hogy vagy sikerül vagy nem.. :) Hát a hétfőt nagyon nem várom.. remélem nem jön a mikulás. Holnap megpróbálom fel tenni a tesztet mielőtt indulok melóba :) Mondjuk az másabb az X-epil. De azon is látszania kell, ha ezen is látszik :)
Varom az Xepilt, sztem önmagához képest szép lesz. Ezt is vannak akik dicsérik, vannak akik nem. Kinek az algopirin, kinek az algoflex 😊 Sztem ott lesz az a 2. csik reggel ;-)
Nem merek hot. Mertem par hónapig de mar nem feszengek ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!