Ez halvány pozitív, vagy szellemcsík? 3 perc után jött ki.
Voltatok kivizsgáláson?
Dehogy SOHA NEM SZABAD FELADNI!!! :)
Szedjél vitaminokat és a párodnak is azt kellene szednie sokat segíthet :)
Nekem meg olyan érzésem van , hogy mindjárt meg jön , nem tudom , hogy ez természetes-e?! :/ Remélem , hogy igen..
Ahogy itt olvasgatok es mas egyéb helyeken is, abbol azt gondolom, sztem normalis amit erzel. Es nem fog megjonni :);)
Persze, voltunk kivizsgalasokon. Vitamint is szedünk, táplálkozást is javasolták változtassunk stb stb de meg nincs babank... De érzem itt bent, hogy lesz!!
Oooooo, ha a melled igy reagál az a legbiztosabb jel 😊 a teszten kivul 😊 az orvos pedig megerősíti hamarosan
😊 allitolag az is jel ha érzi a leendő anyuka, nincs egyedül! Halkan orulok, hogy dejoooonekeeed!!! 😊
A 11. hetes kismama vagyok! Biztos minden rendben lesz! :) Amúgy szerintem elég erős a reggeli teszted ahhoz képest, hogy hétfőre nem várod. Jó jel. Nekem is hamar lett pozi amúgy az ilyen teszt!
Ez volt a 9.dpon
Ezek meg azt hiszem 17-18-19 dpo.
Be is paráztam kicsit, hogy alig erősödött.
:D
Elhiszem, hogy óránként tesztelnek! 😊 de ez normalis, tuti mindenki igy érez 😊 biztosan én is igy fogok! Persze, minden rendben van! Figyi, tibbektol olvastam mar, hogy ez a mindjart megjön érzés meg tobb hónapos terhesen is jelentkezett náluk akkor, amikor egyébként aktualis lett volna a menzesz! 😉 Szoval hajrá!!! 😊
11 hkm Neked is nagy Gratula 😊 meg nalad is friss az élmény! 😊
Kicsit meg nyugtat , hogy természetes a görcsölés , de majd akkor leszek nyugodt ha nem várt után lesz 20 nappal, akkor azt mondom , hogy tényleg természetes :)
Remélem hamarosan Te is +++++ tesztről teszel fel képet nekünk! :) drukkolokkkk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!