Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez halvány pozitív, vagy...

Ez halvány pozitív, vagy szellemcsík? 3 perc után jött ki.

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 17:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 A kérdező kommentje:

Voltatok kivizsgáláson?

Dehogy SOHA NEM SZABAD FELADNI!!! :)

Szedjél vitaminokat és a párodnak is azt kellene szednie sokat segíthet :)

Nekem meg olyan érzésem van , hogy mindjárt meg jön , nem tudom , hogy ez természetes-e?! :/ Remélem , hogy igen..

2016. aug. 6. 11:21
 42/82 anonim ***** válasza:

Ahogy itt olvasgatok es mas egyéb helyeken is, abbol azt gondolom, sztem normalis amit erzel. Es nem fog megjonni :);)

Persze, voltunk kivizsgalasokon. Vitamint is szedünk, táplálkozást is javasolták változtassunk stb stb de meg nincs babank... De érzem itt bent, hogy lesz!!

2016. aug. 6. 11:51
 43/82 A kérdező kommentje:
Én is érzem ,hogy nem vagyok egyedül. :) Csak azért mégis bennem van a félelem érzet. De remélem , hogy feleslegesen :) A mellem is nagyon fáj , főleg ha hozzá érek mint ha be lenne gyulladva. Bízom benne , hogy minden rendben lesz és ha nem jön meg akkor a 6. héten megyek orvoshoz :) Kitartást nekünk!!!!!!!!!! :)
2016. aug. 6. 12:58
 44/82 anonim ***** válasza:

Oooooo, ha a melled igy reagál az a legbiztosabb jel 😊 a teszten kivul 😊 az orvos pedig megerősíti hamarosan

😊 allitolag az is jel ha érzi a leendő anyuka, nincs egyedül! Halkan orulok, hogy dejoooonekeeed!!! 😊

2016. aug. 6. 13:29
 45/82 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy :) majd a 6. héten mennék dokihoz , ha addig minden rendben marad :) holnap is csinálok tesztet és hétfőn is a nemvárt napján! Majd írok , hogy milyen lett és teszek fel képet :)
2016. aug. 6. 13:41
 46/82 anonim ***** válasza:

A 11. hetes kismama vagyok! Biztos minden rendben lesz! :) Amúgy szerintem elég erős a reggeli teszted ahhoz képest, hogy hétfőre nem várod. Jó jel. Nekem is hamar lett pozi amúgy az ilyen teszt!

Ez volt a 9.dpon

[link]

Ezek meg azt hiszem 17-18-19 dpo.

[link]

Be is paráztam kicsit, hogy alig erősödött.

:D

2016. aug. 6. 14:35
 47/82 A kérdező kommentje:
De jóóóó :) remélem már holnap vagy holnap után nekem is lesz olyan erős mint neked volt :) próbálok arra koncentrálni , hogy minden rendben marad :) Meg , hogy a görcsök és a mindjárt meg jön érzés nem mensi miatt van , hanem a babóca miatt :D várom a reggelt , milyen lesz a másik teszt x-epil , szívem szerint minden órában csinálnék egyet hehe :) :D
2016. aug. 6. 14:52
 48/82 anonim ***** válasza:
Még mindig sokszor van görcsölgetés húzódás nekem is! Úgyhogy nyugi! :)
2016. aug. 6. 16:53
 49/82 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy óránként tesztelnek! 😊 de ez normalis, tuti mindenki igy érez 😊 biztosan én is igy fogok! Persze, minden rendben van! Figyi, tibbektol olvastam mar, hogy ez a mindjart megjön érzés meg tobb hónapos terhesen is jelentkezett náluk akkor, amikor egyébként aktualis lett volna a menzesz! 😉 Szoval hajrá!!! 😊

11 hkm Neked is nagy Gratula 😊 meg nalad is friss az élmény! 😊

2016. aug. 6. 16:59
 50/82 A kérdező kommentje:

Kicsit meg nyugtat , hogy természetes a görcsölés , de majd akkor leszek nyugodt ha nem várt után lesz 20 nappal, akkor azt mondom , hogy tényleg természetes :)

Remélem hamarosan Te is +++++ tesztről teszel fel képet nekünk! :) drukkolokkkk :)

2016. aug. 6. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!