Akik rég óta várnak babár hogyan tudják elviselni, hogy a környezetükben terhesek és kisbabák vannak?
Nekem nagyon szívfájdító.
Annyira vágyom már egy kicsira, a környezetemben mindenkinek sikerül, nekünk pedig csak a vágyakozás marad.
köszi
nagyon nehez,foleg amikor a csaladban van es a kezembe foghatom! de imadom oket akkor is ha nem az enyem
de en arra gondolok hogy nekem is lessz nem pedig arra hogy de kar hogy nem az enyem
igy konnyebb
Engem sosem zavart, sőt imádtam kismamák közelébe lenni, beszélgetni, babázni.
Nekem egyszer volt nagyon rossz, amikor pozit teszteltem, már 6 hetes voltam, de a doki nem látott semmit méhen belül, így kórházba küldött egy jobb ultrahangra, mert felmerült a méhen kívüli terhesség gyanúja. A váró tele volt kismamikkal, akik UH-ra jöttek. Na akkor majdnem elsírtam magam. Hála istennek nem volt méhen kívüli, csak felszívodott a petezsák. De azóta újra sikerült teherbeesni, 33 hetes kismama vagyok.
Sok sikert ne adjátok fel!
Elég rossz. Én is pozitív vagyok, örülök a rokon, barátnő, stb. örömének, de az jobban megvisel, ha idegenek (távoli ismerősök) terhességét hallom. Tudom róluk, hogy csak nemrég házasodtak, nem is próbálkoztak sokáig, mi meg már 2 éve, és hiába nincs bajunk, elfog a kétségbeesés, hogy NEKÜNK MIKOR LESZ??? Mindenünk megvan, már csak ez hiányzik a boldogságunkhoz. 27 leszek, férjem 32, pont ideje lenne, anno úgy képzeltem, ilyenkor már babázunk, és nem szeretnék "idős" anyuka lenni.
De aztán felülkerekedek rajta, a férjem megvigasztalgat, hogy majd lesz nekünk is, de mégis rossz néha...
Szia!Nekem az egyik barátnőm 26 hetes,pont szemben lakunk egymással.A másik kb. 2 hónapja vetette el a negyedik babát.
Hát,nem viselem túl jó.Állandóan a "miért nem sikerül nekem" kérdésre kutatom a választ.
Nehéz,nagyon nehéz.2 éve nem sikerül.
köszi lányok
FEL A FEJJEL!
Leírhatatlanul nehezen. Leginkább az a nehéz, hogy el kell rejtenem az érzéseim. Mi már majdnem két és fél éve várunk a Picinkre, ráadásul meddőségi kezelésre is járunk, peteérés hiánya és összeférhetetlenség miatt, így még nehezebb. Több sikertelen inszemen vagyunk túl, és úgy tűnik természetes úton esélyem sincs teherbeesni.
A családomban mindenki korán és könnyen szült, 20-22 évesen, én meg már 31 leszek...
Tiszta szívemből kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!