Hogyan lehet ezt elviselni?
nagyon sajnálom :(( szerintem pihenj... tényleg. valószínűleg pokoli fáradt vagy érzelmileg és erre még rátesznek a hormonok is. nekem annak idején, amikor nagyon fájt a szívem, mindig segített egy jó alvás. és kapcsold ki a kérdést. teljesen. csak szeressétek egymást... lehet, hogy a párod is kiborult, csak nem mutatja. beszélgessetek, menjetek randizni, kezdjétek előröl az együtt járást. nekem nagyon sokat segítettek az elmúlt hónapban az ilyen programok :)
mi az oka, hogy lombik kell?
Szia!
Biztos hogy lombik kell?Megállapítottak valamit,vagy "csak" simán nem jön a baba?Nekünk nem lett baba 5 évig,mi is belekezdtünk ezekbe a dolgokba,bár nálunk egyértelműen semmi gondot nem találtak,csak nem jött a baba.Aztán ott tartottunk,hogy saját hasba adott injekciókkal próbálkoztunk,és mondták,ha 6 hónapi ilyen kúra után nincs baba,akkor lombikkal próbálkozunk.3 hónap után még semmi eredmény,és mivel én kicsit belefáradtam már,azt mondtam,hogy befejezztük,leállunk,nincs értelme.És láss csodát,még 1x megjött,de a következő hónapban már nem.Nem is gondoltunk arra,hogy megbabásodjak,mert már magamban feladtam a reményt,és bejött magától,spontán,és egy gyönyörű egészséges fiam van már lassan 3 éve:))Soha ne add fel a reményt,csak ne ezzel foglalkozz,és majd jön a baba,ha jönnie kell:)))Sok sikert!
szerintem ha egy kicsit szüneteltek, még az is lehet, hogy a kevésből egy életképes kiskatona elér a célig :))
hajrá!
Nem szabad feladni!Úgy kell felfogni,hogy majd a következő lehetőségnél sikerülni fog!
Amit talán tanácsolni tudok az,hogy szedjetek e-vitamint,főleg a párod mert az segíti a sejtek képződését,na már most a hímivarsejt is sejt!:)
Sok sikert a következőhöz!
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!