Terhessegnel milyen eros az a bizonyos "meg fog jonni" erzes? Kinek milyen volt?
Figyelt kérdés
Mara nemvartam, nem is jott meg, de tegnap este es most este nagyon erzem, napkozben semmi. Faj a cicim es a derekam is majd' leszakad.2016. aug. 4. 21:38
11/12 anonim válasza:
Narancssargas? Most nem jott meg rendesen?
Nalam ugy volt hogy nem tudtam meg hogy terhes vagyok ss mondtam paromnal hogy szexeljunk az majd meghozza. Szec utan jott is ver valamennyi gondoltam masnapra majd elont rendesen de csak nem jott meg
12/12 A kérdező kommentje:
Hat mar magam sem tudom h mi van, a reggeli betetem van meg mindig, es par csepp van csak rajta, pedig elso wczeskor volt meg ver...boghetnekem van ettol az osszevisszasagtol!
2016. aug. 10. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!