Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek úgy, ha a...

Teherbe eshetek úgy, ha a spermát injekciós fecskendővel juttatom a hüvelyembe?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 22:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell elilételni senki amig nem tudjuk hogy mit miért tesz!Szerintem azért van ez az oldal hogy segítsünk és nem azért hogy itélkezzünk!
2008. szept. 30. 09:29
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Megint én vagyok utolso előtti!Elhihetitek hogy én sem ugy képzeltem el hogy egyedül fogom akarni a gyereket!Mindig is arrol álmodtam hogy ketten fogjuk akarni és nem lesz titkunk egymás előtt!De ez a való világ és sajnos felkellett ébrednem!"örülök" hogy nem vagyok egyedül!
2008. szept. 30. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Sziasztok!

Én vagyok aki hosszút írt. Ezt a kérdést már én is rágóta fel szerettem volna tenni, de féltem a lebecsmárlő válaszoktól. Én mikor ezt az orvosnak felhoztam és elmondtam mindent, teljesen megértett. És azt mondta sajnos nagyon sok nő van ilyen helyzetben. És 30 felé az ember egyre válogatósabb mert már enm az számít neki, hogy a párja jó legyen mondjuk az ágyban hanem nagyon sok más is. És ha a párjában ezt megtalálta, akkor nem fog váltani.

Én is arról ábrándozom mindig hogy együtt de szép is volna. De sajnos nem minden rózsaszín. Nekem is ez volt minden vágyam, de sajnos ez így alakult.

2008. szept. 30. 13:33
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Lehet hogy nekünk beszélnünk kellene!Ugyan abban a cipőben járunk!:)
2008. szept. 30. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
45%
oké:) Írj privát ha van kedved.
2008. szept. 30. 16:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom, hogy már két éves a kérdés, de az archívumban szemezgetve találtam rá, és csak azért keltette fel az érdeklődésem, mert meglepődtem. Valóban teherbe lehet így esni? Nagyon kíváncsi lennék, hogy neked végül is sikerült? De egyáltalán, hogy lehet ezt kivitelezni? Mármint csak feltűnik a pasinak szex után,hogy egy injekciós fecskendővel "trükközöl"?

Ha olvasod még, örülnék, ha válaszolnál! köszi

2010. okt. 27. 10:10
 17/19 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi lennék ha még nézi ezt valaki, hogy sikerült e!!
2011. aug. 2. 18:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire aktuális még ez a kérdés, azért leírom.

igen, lehetséges. az ismerősöm így esett teherbe, bár ott más problémák voltak, nem azért mert nem akarta a férfi.(csak orális úton tudott elélvezni)

amikor a szájába élvezett, pohárba köpte, fecskendővel felhelyezte magának és teherbe esett.

ebből is látszik, hogy nem igaz, hogy a spermiumok életképtelenek lesznek, amikor vizsgálatok vannak, akkor is azt mondja az orvos, hogy bőven jó, ha egy óra múlva viszed be, a lényeg hogy steril körülmények között tárold szobahőmérsékleten. (mikroszkóp alatt még másfél óra után is vígan mozgolódnak a spermiumok)

másik példa a Boris Beckeres történet, amikor a nő tudatosan a magánklinikától pár percre választott éttermet, a wcben kielégítette, majd míg a férfi kiment, elzárta, és elrohant vele a klinikára,ahol beültették neki. a gyermek azóta él és virul.

ne higyjetek el mindent,amit mondanak.

igenis lehetséges, ha jó időben, éppen peteéréskor történik ez meg.

az ismerősömnek is sikerült, befecskendezte, majd másfél órán keresztül felpolcolva tartotta a lábait, a biztosabb hatás elérése érdekében.

csak hogy említsem még Roberto Carlos magyar kisfiát is, a férfi esküdni mert volna, hogy védekeztek 100%osan, vajon hogy történt akkor meg,hogy a nő azóta is több mint tíz millió forint gyerektartást kap havonta? :)

más kérdés, hogy ha valaki a párja tudta nélkül csinálja ezt, akkor hogy számol el a lelkiismeretével, de nyilván ezeket a nőket kárpótolja az a pénz, amit kapnak a gyerekért és így könnyen elfelejtik, hogy mit is tettek.

2013. febr. 6. 13:23
 19/19 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

azoknak, akik még mindig nem hiszik el, hogy létezik:

[link]

2013. febr. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!