Lehetek terhes ha peteéréskor nagyon kevés sperma bejutott a hüvelyembe?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a párommal megszakításos módszerrel védekezünk. És két hete ( pont amikor peteérésem volt ), szeretkezés után éreztem, hogy a hüvelyem egy kicsit "olyan" lett. De a többi rajtam "landolt". Amikor peteérésem van, akkor mindig nagyon fáj a hasam. Na most is fájt. De elméletileg 10. - én vagy 11. -én meg kéne jönni a mensimnek. Ilyenkor már szokott feszülni a mellem, meg a hasam is görcsölni, de most semmi.Tegnap is meg ma is rossz volt a közérzetem, és fáradékony is vagyok de egyébként ez nem jellemző rám. Szerintetek lehetséges hogy készülőben van "valaki". Tényleg éppen hogy csak egy kicsit éreztem a hüvelyemben. De ugye nekem ez a kicsi pont a peteérésemkor sikerült be.2010. márc. 8. 22:54
1/8 anonim válasza:
Ha nem jön meg időben, akkor tesztelj. Okosabbat nem tudok mondani.
A megszakításos módszer meg nem védekezés. 100 nőből, aki így "védekezik", 35 teherbe esik egy év alatt. 100 nőből, aki sehogyse védekezik, egy év alatt 80 esik teherbe. A különbség csak 2,28-szoros...
2/8 anonim válasza:
igen, lehetsz. a megszakítás nem védekezés! ahogy egy válaszoló írta másik kérdéshez: kellemetlent a haszontalannal...
komolyan, egyesek mint a középkorban...
3/8 anonim válasza:
"Kellemetlent a haszontalannal..." Ez nagyon jó!!! :-)
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Kellemetlent a haszontalannal.. tényleg jó:DD
Kérdező, egyetlen sperma elég a megtermékenyüléshez. Az a kevés, amit írtál, akármilyen kicsi, akár több milliót is tartalmazhatott. Úgyhogy egyetértek az előttem szólókkal: tesztelj, és válassz hatásosabb védekezési módot.
ҝ
6/8 anonim válasza:
Igen lehetsz, én most vagyok 10 hetes.Hasonló "védekezéssel".
7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi csajok :) Egyébként nem lenne baj ha kiderülne hogy mégis teherbe estem, igaz későbbre "terveztük- terveznénk". Na azthiszem megvárom még a 11.-ét, hogy hátha megjön. Aztán utána tesztelek.
2010. márc. 9. 13:51
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként még annyit, és ezt nem rosszból. Hogy nekem mikor a nőgyógyász érdeklődött hogy hogyan védekezünk, azt mondta, hogy ez is egy védekezési mód, csak benne van a rizikó hogy esetleg....nekem ezzel a védekezéssel nincs is semmi bajom, mert ha jönni akar, hát jöjjön...
2010. márc. 9. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!