Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek úgy, ha a...

Teherbe eshetek úgy, ha a spermát injekciós fecskendővel juttatom a hüvelyembe?

Figyelt kérdés
2008. szept. 29. 22:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen, de nem ez az általános módja a teherbe esésnek. A párod is tud róla mire készülsz?
2008. szept. 29. 22:45
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
én is ezt tettem.
2008. szept. 29. 22:46
 3/19 anonim ***** válasza:
31%
most várom az erdményt
2008. szept. 29. 22:46
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
szeretnék kérdezni.miért tennéd? a párod nem szeretné?:(
2008. szept. 29. 22:47
 5/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha azt is leírnád mi az oka hogy ezt kell tenned, jobban megértenénk .
2008. szept. 29. 22:51
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem akarja a párom,pedig imádja a gyerekeket!Most majd meg látjuk!Ha gondolod ird le!Jo?
2008. szept. 29. 22:58
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
lehet hogy inkább a pároddal kellene ügyeskedni ezen!Nem?
2008. szept. 29. 23:09
 8/19 anonim ***** válasza:
61%
szerintem senkinek nincs joga ahhoz hogy a másikra ráerőltessen egy gyermeket ha ő nemis akarja azt. bisztos megvan az oka rá hogy nemakarja.
2008. szept. 29. 23:24
 9/19 anonim ***** válasza:
84%

Sziasztok!

Szerintem ne ítéljünk el senkit, mert nem láthatunk bele. Én csak a magam példáját tudom mondani én is ezen próbálkozom. A párom 35 éves 2 éve együtt vagyunk én is hasonló korban vagyok. De a neveltetése révén fél a szüleitől hogy mit szólnak ha megtudják hogy 35 évesen teherbe ejti a barátnőjét. Ő még mindig otthon él, de nagyon szeret. Ha összejönne a gyerek nagyon örülne neki mert volt már rá példa hogy késett és nagyon örült neki, de ettől függetlenül védekezni akar, mert ne mondják azt hogy elmondhassa ő mindent megtett. Fura asz egész, de szeretjük egymást és az ember egy kor felett már nem vált főleg ha szereti a párját. Egyébként mindenünk meg lehetne a bébihez. Pénz a lakásra nagyon jó munkahely csak agyban van egy kis gond vele. Az első barátnője voltam az ő 33 éves létére.

Talán ez mindent megmagyaráz. Ezért írom hogy nem biztos hogy ítélkeznünk kell. Mert én sem várhatok rá míg benő a feje lágya, mert nem 10 év múlva szeretném szűlni a babót.

Én orvost kérdeztem azt mondta minden további nélkül, ő is csinált ilyen beültetét hasonló módon és baba is lett belőle. Semmi káros dolog és semmi baj nem lehet belőle.

Ha valakinek van ilyen tapasztalata légyszi én is kiváncsi vagyok. Azok meg akik olyan szerencsések hogy boldogan közösen a párjukkal tervezhetik a babát ne írjanak óvácsoró levelet. nem ezért vagyunk itt. Elhihetitek mi is erre várunk csak nekünk ez nem adatott meg.

2008. szept. 30. 08:43
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Én teljes mértékben egyettértek az előző válasz adóval!Mi 10 éve vagyunk együtt,akar gyereket csak mindig fél valamitől!Tudom ez hülye kifogás,és azt olvastam akkor kell elhagyni valakit ha közel van a 30 hoz és nem akar gyereket,esküvőt!Hát akkor én kiléphetnék,amin nagyon sokat gondolkodom is!De ha ez olyan könnyű lenne,akkor valószinű nem irnék ide!
2008. szept. 30. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!