Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Augusztusi próbálkozók?

Augusztusi próbálkozók?

Figyelt kérdés
Van valaki, aki augusztusban szeretne babásodni? Csevegjünk, hátha jobban telik az idő! Kinek hanyadik próbálkozós hónapja?
2016. aug. 1. 19:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szia,mi nagyon szeretnénk.Nekünk már a harmadik lenne,júliusba kezdtük a próbálkozást,most péntekre nem várom.Nagyon drukkolok neked.
2016. aug. 1. 19:39
 2/24 A kérdező kommentje:
Szia, nekem még csak most jött meg szombaton és most fogjuk kezdeni a projectet. Remélem, összejön, mert a többiek is egyből sikerültek.
2016. aug. 1. 19:48
 3/24 anonim ***** válasza:
Szia!Nekunk a masodik honap,volt egy korai vetelesem!Most5napja kesik mar!,,B"
2016. aug. 1. 19:56
 4/24 anonim ***** válasza:
Szia! mi hónapok óta tervezgetjük már eddig, csak úgy voltunk hogy nem védekezünk és majd meglátjuk. Most kezdtük el komolyabban a dolgot. Én is péntekre illetve hétvégére nem várom. Elég ingadozó a ciklusom 28-30 napos kb. Nekem már van egy 7 éves kislányom és neki szeretnénk tesót.
2016. aug. 1. 20:15
 5/24 anonim ***** válasza:
Ez lesz a 2.próbálkozós hónapunk. :) Remélem ebben a hónapban már pozitív lesz a tesztem.
2016. aug. 1. 20:25
 6/24 A kérdező kommentje:
Most nálunk is 7 év korkülönbség lenne az utolsó és a leendő között.
2016. aug. 1. 20:33
 7/24 anonim ***** válasza:
Szisztok. Mi 5.hónapja próbálkozunk. Van egy 14 hós kislányunk és neki szeretnénk kistesót. Jó lenne ha ebbe a hónapba sikerülne.Most járok a 8.ciklusnapomon még csak éppen hogy elmúlt a mensim. Meglátjuk hogy alakul ez a hónap. M.
2016. aug. 1. 21:32
 8/24 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, remélem, mindenkinek összejön a hónapban! Ki milyen teszttel fog próbálkozni? Kivárjátok a nemvárt napját? Én általában nem bírom kivárni...
2016. aug. 1. 21:38
 9/24 anonim ***** válasza:
4. Vagyok én igyekszem kivárni,de meglátjuk. Elvileg 20-21 körül volt ovum. Ra egy hétre egyuttlet után véres barnás kis folyasom volt. Sosem szokott ilyen lenni. Most gorcsolgetek picit. Nem elem bele magam bár már legszívesebben tesztet csinálnék de hát gondolom úgy se mutatna még semmit. Így meg várok szombatig.
2016. aug. 1. 21:45
 10/24 A kérdező kommentje:
Érdemes 10-es érzékenységű teszttel csinálni. Én kicsit aggódok amiatt, hogy ha valaki nagy szünet után szül, mennyire igaz, hogy olyan, mintha első szülés lenne... habár azért csak nem lehet olyan, ha már egyszer kijött ott egy baba... és a méh is "emlékszik"...
2016. aug. 1. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!