Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elevit+Plus-t szedhetem -e...

Elevit+Plus-t szedhetem -e gyermeket tervezőként? még nem vagyok terhes

Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze! Kicsit feltöltöd a szervezetedet! Én most is szedem és nagyon keveset híztam, pedig vékony vagyok. A vérképem is tökéletes! :)

32 hkm

2016. aug. 1. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Elöljáróban annyit, hogy ez személyes tapasztalat, ne pontozzatok le!

A gyermektervezés előtt másfél évvel kezdtem szedni az Elevitet. A 3. naptól hánytam, és a következő menzeszem nem jött meg. A tesztek álpozitívak lettek, kórházba is mentem, annyira rosszul voltam. 1 hónap után abbahagytam a szedését, és még bő fél év kellett, hogy rendeződjön a menstruációm és a közérzetem.

Akkor eldöntöttem, hogy folsav-kálcium-magnézium trión kívül semmit nem fogok szedni, figyeltem a kiegyensúlyozott étkezésre. Még az is érv volt ellene, hogy nem akartam 4 kg fölötti gyereket szülni.

Sima vitaminokkal is fel tudod turbózni magad, de próbáld ki és ha esetleg rosszul lennél tőle, gondolj rám :-)

2016. aug. 1. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:

a vas okozhat émelygést, de az elevitben nem sok van, ráadásul kétlem hogy 3 nap szedés után attól hányhattál.

kérdező, szedheted azt is, vagy szedhetsz sima multivitamint is, a terhesvitaminokban van folsav és az fontos az első 12 hétben, de ha még csak tervezgettek, nem próbálkoztok konktrétan, akkor elég a sima multivitamin is (lényegesen olcsóbb)

2016. aug. 1. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze, én is elkezdtem szedni, mikor már terveztem a babát.
2016. aug. 1. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
hány hónappal előtte kezdtétek el szedni ?
2016. aug. 1. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kb. 3-4 hónappal a baba projekt elkezdése előtt kezdtem szedni az Elevitet.
2016. aug. 1. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
12-18 éves serdülő lányoknak ajánlott ez mit jelent? aki több éves az nem szedheti ?
2016. aug. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!