Elevit+Plus-t szedhetem -e gyermeket tervezőként? még nem vagyok terhes
Persze! Kicsit feltöltöd a szervezetedet! Én most is szedem és nagyon keveset híztam, pedig vékony vagyok. A vérképem is tökéletes! :)
32 hkm
Elöljáróban annyit, hogy ez személyes tapasztalat, ne pontozzatok le!
A gyermektervezés előtt másfél évvel kezdtem szedni az Elevitet. A 3. naptól hánytam, és a következő menzeszem nem jött meg. A tesztek álpozitívak lettek, kórházba is mentem, annyira rosszul voltam. 1 hónap után abbahagytam a szedését, és még bő fél év kellett, hogy rendeződjön a menstruációm és a közérzetem.
Akkor eldöntöttem, hogy folsav-kálcium-magnézium trión kívül semmit nem fogok szedni, figyeltem a kiegyensúlyozott étkezésre. Még az is érv volt ellene, hogy nem akartam 4 kg fölötti gyereket szülni.
Sima vitaminokkal is fel tudod turbózni magad, de próbáld ki és ha esetleg rosszul lennél tőle, gondolj rám :-)
a vas okozhat émelygést, de az elevitben nem sok van, ráadásul kétlem hogy 3 nap szedés után attól hányhattál.
kérdező, szedheted azt is, vagy szedhetsz sima multivitamint is, a terhesvitaminokban van folsav és az fontos az első 12 hétben, de ha még csak tervezgettek, nem próbálkoztok konktrétan, akkor elég a sima multivitamin is (lényegesen olcsóbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!