Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Josteszt. Segitenétek? 7,8,9,1...

Josteszt. Segitenétek? 7,8,9,10. Dpo. Reggeli vizeletből . Ez már jelenthet vmi jót? :-) ha nem jön meg kedden akkor csinálok terhes tesztet is

Figyelt kérdés
[link]
2016. júl. 31. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jót jelent. Ha kedden nem jön meg csinálj egy tesztet. Nekem 21. Dpon lett pozitív a teszt. Drukkolok
2016. júl. 31. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Jaj, ezek nagyon szépek! Azért még ne vedd biztosra, de reménykedésre ad okot :)
2016. júl. 31. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Végül mi lett? Nekem ilyen erős se volt teljesen a 10 dpo reggeli jóstesztem, csak 12 dpo-ra lett ilyen, de most már 7+3 kismama vagyok :) Én azt gondolom, a tied még egyértelműbb!
2016. aug. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!