Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok, segítenétek?

Terhes vagyok, segítenétek?

Figyelt kérdés

terhes vagyok és nem tudom hogy működik ez az egész léci segítsetek!!! :( Milyen ultrahang lesz stb..

20/L 2hetes terhes

2016. jan. 17. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

ott kezdődik, hogy 2 hetes terhesség nincs :)

utolsó mensi első napjától kell számolni, tehát mikor nem jön meg, aznap vagy 4 hetes :)

7 hetes körül el kell menni nőgyógyászhoz, hogy megállapítsa a terhességet. előtte nem érdemes, mert 6. hét után kezd el pulzálni a szív, 5. hét előtt meg uhal sem lehet látni.

12. hétig el kell menni a védőnőhöz és egy vérvételre, 12. héten van a nagy genetikai UH, ahol ha fizet 25-30E-t, akkor vért is vesznek, ezzel betegségek valószínűségét tudják meghatározni.

aztán lesz még egy uh a 18. héten, közben a nőgyógyász 4 hetente ellenőrzi a méhszájat.

18. hét utén már nem sok vizsgálat lesz, hüvelykenet, vérvétel, egy uh, ctg 36. héttől... :)

2016. jan. 17. 13:23
 2/3 A kérdező kommentje:
hónaposat akartam irni!
2016. jan. 17. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Először is keress fel egy nőgyógyászt, aki megállapítja a terhességet és válaszol a kérdéseidre, aztán a kerületi védőnőt, tőle fogsz is kapni olyan papírt amin rajta van hogy mikor milyen vizsgálat következik. EGyébként az első is jól leírta és google a barátod...
2016. jan. 17. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!