Emil0198 kérdése:

Terhes vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A barátnőmben 2x elmentem menstruáció elmulása után pár nappal. Neki egyszer 5,15 es uttóbi hónapbam 26 jött meg. Ez normális hogy ezek után késik 2 napot? A terhességnek nála semmi tünetei nincsenek meg a havija is összevissza ugrál. Tanácstalan vagyok szerintetek?

#védekezés #terhes #havi kesik
2016. júl. 28. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem védekeztetek, lehet terhesség
2016. júl. 28. 23:34
 2/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Szerintem védekezz. Ennél jobb tanács nem adható. Hogy terhes-e a barátnőd, senki még nem tudja mondani.
2016. júl. 28. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Ha gyereket akartok akkor menzesz utan kb 6-9 nappal elvezz el benne.. ha nem , akkor soha.

Lehet h terhes lett, a legjobb baratnomnek 8. Napon van /volt peteerese.ha tiednek is akkor necces.

Elso ciklusnap amikor megjon onnan szamold ki hanyadik

2016. júl. 28. 23:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

*hanyadik napon tortent a dolog.

Ha NAGYON szeles atlagot akarok irni 10-18.napon barmikor lehetett termekeny napja

2016. júl. 28. 23:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem egyszer volt mar 5.ciklus napomon peteeresem. Ha szerencsesek vagytok pont beletrafaltok egy ilyenbe. Kicsit ugy erzem felelotlenek vagytok. Ha nem akartok babat tessek vedekezni. Egy ember elet nem gyerek jatek....
2016. júl. 29. 07:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vegyetek egy tesztet. Ilyen rövid ciklusnál korán van peteérés, simán teherbe ejthetted.

Honnan tudod, hogy milyen tünetei vannak terhesen? Kicsit kevered a dolgokat.

Ha késik, ma csináljon egy tesztet. Nagy tétben fogadok a két csíkra.

Mik a terveid, ha terhes? Az abortusz 40 ezer, csak szólok.

2016. júl. 29. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:

A menstruacio elmulása után pár nap a legtermékenyebb időszak.

Az ivarsejtjeid napokig életképesek a barátnődben.

Nagyon nagy az esély arra, hogy terhes lett. Iszonyúan felelőtlenül viselkedtetek! Ha most megússzátok, akkor legyen ez tanulság.

Drukkolok, hogy ne legyen baba, mert nem egyszerű egy abortuszt feldolgozni, és ez még fontosabb, mint az anyagi oldala.

2016. júl. 29. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!