Lehet-e terhes a baratnom, ha a csiklojahoz ert az elovaladek? (nagyon hosszu szoveg lent)
Szoval.Hosszu lesz, elore bocsanat.
Elore elmondom,hogy elbasztam.Nagyon,rajottem.Nem kellett volna,fiatal vagyok az ilyesmihez.Tobbet nem,stresszelek emiatt annyit,hogy ne akarjak semmi tobbet csoknal 40 eves koromig.Minden kritikát varok,elfogadom,meg is érdemlem.Biologiaora stb..Mentsegemre nekem nem volt akivel megbeszelni ezt.
Lenyeg:
Baratnommel ma pettingeltunk, picit tulzasba vittuk,a makkom hozzadorzsoltem a csiklojahoz meg a huvelynyilashoz,de nem hatoltam be.Nem mentem el,csak az elovaladektol parazok.Azt sem ereztem,hogy lenne,de ahogy utanaolvastam,biztos volt elovaladek..Azt olvastam,hogy a sperma elhal a nyilt levegon.Szoval nemigazan lehetett eselye bekerulni a huvelybe,mivel csak a csiklojara kerulhetett,ha volt.A masik..A baratnomnek ma kellett volna megjonnie,szokott neki csuszni.Aztmondta erzi,hogy meg fog jonni,ugy olvastam ilyenkor alacsony a teherbe eses valoszinusege.Az elovaladekban meg ahogy olvastam,nem nagyon lehetett spermium,mivel mielott megtortent a dolog tobbszor pisiltem,furodtem,stb.Szoval nemvaloszinu,hogy terhes lenne.
A kerdes az lenne,hogy kb redukaltam 0-ra a teherbe eses kockazatat?
Bocsanat,hogy ennyit irok,de nem akarom elbaxni a jovojet.O nem párázik ennyire,de nekem mar gorcsol tole a hasam.16/F...Mielott mindenki ramtamad,tanultam..Kicsi vagyok en ehhez,s felek,hogy elcseszem mindkettonk eletet.
Szerintem nyugodj meg
Biztos hogy nem terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!