Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe megszakít...

Esett valaki teherbe megszakításos védekezéssel?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan érdekelne, akit úgy ejtett így teherbe a párja, hogy úgymond tapasztalt volt ezen a téren, de mégis besikerült a baba. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire esélyes ez.

2016. júl. 31. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Több ezren estek így teherbe.
2016. júl. 31. 18:31
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező nekem is vetélésem volt 1 évvel ezelőtt.

Ezért is lenne érdekes ha most ujjra teherbe esnek... megszakításosan...

2016. júl. 31. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, en most a legnagyobb meglepetesunkre😂😂
2016. aug. 1. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:
9es válaszoló vagyok, ma reggel teszteltem pozitívat😃
2016. aug. 2. 14:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Gratulálok!! :) :) :)
2016. aug. 2. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen,az tény,hogy aki nem szeretne babát,ez nem megfelelő védekezés. Sokmindent olvastam már a témában.Azt is, hogy valaki csak erre fogja,hogy teherbe esett, közben direktbe ment a teherbeesés,csak nem merik bevallani.Olyat is olvastam már,hogy az előváladékban csak fiatalkorban van megtermékenyítő sperma...Meg, ha kétszer egymás után csinálja, akkor nagyobb az esélye, hogy a húgycsőben marad életképes sperma.Nem tudom,mi eddig megszakításosan védekeztünk,ha nagyon nem fért bele hogy terhes legyek, vagy egészségügyi kockázata lett volna,pl. szülés után pár hónappal, akkor gumival(gyógyszert nem akarok szedni eü okok miatt)védekeztünk. Mivel én is bizonytalan vagyok,hogy mi az igazság ebben, csak addig marad ez,míg belefér a baba...
2016. aug. 3. 19:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Az lemaradt,hogy van olyan ismerősöm,hogy a 3.baba megszakításos módszerrel jött,de ez most olyan, hogy ezt mondták,vagy nem jól csinálták,vagy tényleg az előváladék az oka....:)
2016. aug. 3. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Koszonom a gratulációt.

Utolsó válaszoló,en is eddig azt hittem hogy tuti csak rá fogják hogy "de vigyázzunk" közbe nem mert mégis terhesség lett a vége,eddig én is így gondoltam.

Én csak saját magamat tudom leírni, nekem pont 1 éve lett vetélésem, külföldi a párom meglett az eskü,es most rendezik a Papirjaimat hogy itt lehetek.dolgozhassak. eddig nem dolgoztam bejelentve mivel nem volt engedélye hogy itt éljek (svajc)

Örültünk a házasságnak nagy lelkesedéssel indultunk a kozod jövőnek, már jól beszélek a franciát irnany munkát nézni :) és majd 1-2ev múlva rajta leszünk hogy legyen baba.

Nos a terv megváltozott,valoban vigyazztunnk hisz már volt a célunk, de azért nagyon orulonk hogy így alakult,ettol függetlenül a céljainkat nem adtuk fel, csak a sorrend változott.

Szerintem van ilyen hogy óvatosság elennere is teherbe lehet esni.

2016. aug. 5. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!