Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esett valaki teherbe megszakít...

Esett valaki teherbe megszakításos védekezéssel?

Figyelt kérdés
Leginkább olyan érdekelne, akit úgy ejtett így teherbe a párja, hogy úgymond tapasztalt volt ezen a téren, de mégis besikerült a baba. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire esélyes ez.

2016. júl. 31. 17:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon is esélyes. Ehhez nem kell orvosnak menni, sőt lehet valaki "tapasztalt" az előváladékot nem tudja visszatartani és ha abban csak 1 sejt is van már van is esélye egy terhességnek. Remélem nem mondtam újat, mert ha igen akkor ne szexelj még...
2016. júl. 31. 17:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A húgom második gyereke így lett :) Pedig a férje már "tapasztaltnak" számított, hiszen már volt egy gyerekük, szóval nem az volt az első alkalom, mégis becsúszott a baba. A megszakítás nem védekezés és sok ilyen alkalomból lesz várandósság.
2016. júl. 31. 17:28
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

NINCSEN megszakításos védekezés! Megszakításos szex van, az meg nem védekezés!

Ezerszer el lett már mondva, de egy nap 100 ilyen hülye kérdés van.

Nagy az esélye. Ennyi.

2016. júl. 31. 17:32
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
Én már "kockaztattam" párszor, nem lett baj, bár nem ejakuláció előtt vette ki, hanem jóval előtte. .. de nem számít védekezésnek, mivel baj lehet belőle. .. ha tutira nem akarsz babát akkor inkább védekezz
2016. júl. 31. 17:36
 5/18 anonim válasza:
100%
Az én véletlen kisfiam már 15 hónapos. Megszakításos módszerrel védekeztünk másfél évig (azért nem tabival, mert 8 és fél évig szedtem és orvos pihit javasolt, gondoltam nem sietek újra elkezdeni) nem volt olyan h "véletlen baleset" jól működött a dolog. 2014 okt. 6án kellett volna megjönnie, 23án mentem dokihoz h fel vagyok fázva, adjon vmi krémet. Sokkot kaptam mikor kimerült h 6 hetes terhes vagyok. Egy hétig bőgtem. Akartunk babát, csak később. Abszolút nem bánom h így alakult. Ti szertnétek babát?
2016. júl. 31. 17:37
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
35s pearl index mellett ez nem védekezés, hanem vicc.
2016. júl. 31. 17:38
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
A férjemmel 6évig "védekeztünk" így. Hát nem jött össze a baba.
2016. júl. 31. 17:50
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Megszakításosan csak olyan szexeljen, akinek nem probléma, ha besikerül a baba.

Nagynéném 12 éve "védekezik" így, 2 gyereke született, mindkettő tervezetten. Másokra meg elég ráfújni és máris teherbe esnek.

2016. júl. 31. 17:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi is megszakítással vagyunk együtt (28,29evesek vagyunk és házasok,nalunk nem probléma ha jönni akar a baba)

Ebből azt akartam kihozni neked, hogy nekem mégse jött ebbe a hónapba,es igen igen fáradt vagyok álmos egész nap. 1x hanytam is.

Ez még nem jelenti 100%osan hogy baba van mögötte,uhyanis sokat dolgozok fáradtság lehet ettől is. Hányás lehet egy gyomorrontás is.

De én a jovoheten tesztelték .

Ha bab van mi örülünk neki :)

Ha neked probléma lenne a gyerek,akkor ne sexelj így, ez nem védekezés de nem is gyerek projekt...ez csak a szerencse vagy a nem szerencse kérdése.

2016. júl. 31. 17:54
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem lenne probléma a baba csak volt egy vetélésem és most egy ideig nem szeretnénk próbálkozni. De most pecsételő vérzésem van pont úgy mikor terhes lettem. Ezért kérdeztem hogy mit gondoltok róla :)
2016. júl. 31. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!