Mennyit emelhetek? Tudom sokan kérdezték már de bővebben lent
Anno 29 évesen emelgettem 10 kg feletti vödröket...akkor lettem terhes.... az első olyan esetnél, mikor elkezdett görcsölni a hasam, azt mondtam, itt abbahagyom. Szerencsére volt segítségem.
Ez pár hónapos terhesen volt.
Terhesség alatt védett vagy, ha nem határozott idejű szerződésed van és nem vagy próbaidőn!
Festékboltban dolgoztam, ahol mi csajok is pakoltuk a 20 kilós glettes stb zsákokat, az első két hónapban azt sem tudtam, h terhes vagyok, mivel első hónapban ugyanúgy megjött és én ugyanúgy pakoltam, közben felújítottunk, ahol szintén kézben hordtunk fel mindent a negyedikre.
Semmi bajom nem lett sem nekem, sem a kicsinek.
A szervezeted igenis hozzá tud szokni a fizikai munkához egyébként. Ez nem betegség, ez egy csodás állapot, nem kell ráparázni szerintem.
Onnantól kell visszábbvenni, mikor érzed már terhesen, hogy nehezebb. Akkor nem szabad erőltetni, de addig nyugodtan csinálhatod úgy, ahogy eddig.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Akinek kis korkülönbség van a gyerekei között, az rendszeresen emeli terhesen is a kisebb gyereket, aki simán lehet 15-20 kg.
Viszont itt is érvényes amit már írtak, az első problémára utaló jelnél máshogy kell megoldani, és nem szabad többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!