Miért tesztelnek ennyien sokan már a nem várt menstruáció napja előtt?
Ezt a kerdest en is feltehettem volna :)
De viccen kivul szerintem azert mert remenykednek. Bar en nem tesztelnek soha a kimaradt mensi elott. Meg ha pozi is, barmi tortenhet addig.
Munkakörülmények miatt, szükséges gyógyszerek elkezdése miatt... stb.
Na és miért teszi fel ezt a "miért teszteltek idő előtt" kérdést kb. minden 2. héten valaki?
Reménykednek, ennyi az oka. Az hogy ez hülyeség, egyértelmű, de ha egyszer kétségbeesett a nő, akkor nem tud racionálisan gondolkozni.
Ez a véleményem.
Kíváncsiság.
2 nappal teszteltem előtte. Olyan szinten görcsölt a hasam 8-9. dpon, hogy sejtettem, hogy sikerült. Pozitív lett a teszt és azóta meg is szültem.
Első próbálkozós hónap volt így nem igazán volt kudarcom se előtte.
Max negatív lett volna. És? Valami közben történt volna? Ígyis úgyis csalódás lett volna, ha megjön.
Én meg ezt nem értem, hogy miért is kellene egy hetes késésig várni.
Kivancsisag. Aki nagyon akar, alig bir varni.
Mondjuk belatom, felesleges. En is teszteltem elotte, nevativ lett. Nemvart napjan lett eros pozitiv.
Ez két különböző személyiségtípus, akik soha nem fogják megérteni egymás szempontjait, nem is érdemes erőltetni, csak el kell fogadni, hogy mások vagyunk.
A sikerorientált típus számára a minimális esély is esély, és könnyen fel tudja dolgozni a kudarcot. Ez a típus értelemszerűen hamarabb tesztel, akár feleslegesen is.
A kudarckerülő személyiségek viszont csak tutira mennek, számukra a kudarc nehezen viselhető el. Ez a típus csak akkor tesztel, mikor már késik a mensi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!