Miért tesztelnek olyan sokan az apuka nélkül?
Nekem annyira furcsa, hogy mennyien az apuka nélkül tesztelnek. Miért nem együtt teszteltek?
Nem szeretnétek együtt átélni azt az örömöt, hogy gyereketek lesz? Vagy ha esetleg negatív, nem jobb, ha ott van a párotok és megvigasztaljátok egymást?
El se tudom képzelni, hogy le tudnám tagadni a negatív teszt miatt a rossz hangulatomat és ne beszéljek vele erről.
Viszont amikor együtt teszteltünk negatívat, megölelt, megpuszilgatott és mondta, hogy biztosan hamarosan 2 csíkosat tesztelünk.
Miért kéne együtt tesztelni? Nem a teszt a lényeg, hanem az eredmény. És az eredmény akkor is az, ha éppen a tesztelés pillanatában ott van apuka, meg akkor is, ha nincs.
Meg aztán azért attól, mert két fél kapcsolatban van, az még nem jelenti azt, hogy állandóan egymás nyakán lógnak, vagyis mindig pont egyszerre tudnak egy helyen lenni. Pl. nálunk is volt olyan, hogy mire én felkeltem, addigra a férjem már elment a munkába.
Nem gondolnám, hogy ez akkora jelentőséggel bírna, hogy ezt is együtt kéne végig csinálni.
Nálunk is 1-1,5 órával korábban jár dolgozni a párom, de este mindig van időnk egymásra. A nemvárt után 7-8 nappal teszteltünk este, amikor terhes voltam már egyértelműen mutatta ez is. Ott ugráltunk örömünkben, meg vagy 10 percig csak öleltük egymást, szerintem igenis van akkora dolog ez, hogy együtt teszteljünk. :)
Első UH-ra is úgy mentünk, hogy ő is el tudjon jönni, hogy ha bármit is lát/nem lát az orvos, azt együtt éljük át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!