Lolita0216 kérdése:
Ha 6án volt peteérésem és rá 18napra szúr a jobb petefészkem enyhe hányinger követi beágyazódást jellez?
Figyelt kérdés
Már lassan egy ève próbálkozunk de nem jönn össze :( ha valiknek már volt ilyenben tapasztalta kèrem irjon pár sort hogy tudjam min megyek keresztül. Kèrem a negativ kommenteket ne füzzetek hozzá annèlkül is van elèg gondja az embernek. Köszönöm2016. júl. 23. 15:40
61/109 A kérdező kommentje:
Szólok a páromak hozzon mèg egy tesztet ahogy jönn haza :) remèlem tènyleg igaz :D jaj ha csak be csapott meg bolondulok
2016. júl. 28. 14:23
63/109 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) jövöhèten megyek dokihozz
2016. júl. 28. 19:53
64/109 anonim válasza:
Feltétlen írj reggeli teszttel kapcsolatban, sőt, töltsd fel!! Még nekem sem jött nemvárt! :)Holnap reggel tesztelek, ma késik egy hete... Ha ma sem jön, reggel ellövöm én is a tesztem, hátha ez már pozi lesz, hétfőn reggel nega volt... :(
65/109 A kérdező kommentje:
Remèlem +lesz neked drukkolok :) hát èn ma nem teszteltem mivel az okos fèrjem el felejtette a tesztet ugyh holnap fogok èn is
2016. júl. 29. 10:52
66/109 anonim válasza:
Drukkolok!
Nekem megjött délelőtt...
Töltsd majd fel a reggelid, megnézném, ha már az enyém most sem sikerült...
67/109 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( remèlem hamarosan sikerülni fog drukkolok neked.
Mindenkèpp fel fogom tölteni igèrem
2016. júl. 29. 12:44
68/109 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.hogy ez jó dologe de nem hiszem nagyon görcsölök nyilal a hasom jobb oldala ès a göldök mellet is már vettem be rapitofent remèlem el múlik:( ès ha nem mit csináljak???
2016. júl. 29. 18:02
69/109 A kérdező kommentje:
"Dolog " hasam bocsi hogy èrtelmetlenül irok de most nagyon fèlek....
2016. júl. 29. 18:03
70/109 anonim válasza:
Hogy vagy azota? Jobb mar?? Lehet a "babatol" is ahogy helyezkedik a mehedben. De igazabol mi oka lehet, nem tudom. Hatha ir valaki aki tapasztaltabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!