Lolita0216 kérdése:
Ha 6án volt peteérésem és rá 18napra szúr a jobb petefészkem enyhe hányinger követi beágyazódást jellez?
Figyelt kérdés
Már lassan egy ève próbálkozunk de nem jönn össze :( ha valiknek már volt ilyenben tapasztalta kèrem irjon pár sort hogy tudjam min megyek keresztül. Kèrem a negativ kommenteket ne füzzetek hozzá annèlkül is van elèg gondja az embernek. Köszönöm2016. júl. 23. 15:40
11/109 A kérdező kommentje:
Neked milyened van?
2016. júl. 23. 18:05
12/109 anonim válasza:
Sokan dicserik az X epilt igy mult es e honapban ezt vettem. De volt Coraxom is. Es tobbnyire semmilyenem csak az elmult 1-2 honapban jott az erzes, vegyek. A Tied nem ismerem. Ebben a varosban nem lattam meg csak corax, facelle es x epilt. Elozoleg 2 hetet kesett, ekkor vettem coraxot is.
13/109 A kérdező kommentje:
Èn is most találkoztam ezel az intiMed tesztel remèlem jó :) ès vègre pozitív lesz drukkolok neked is . meg mondon öszintèn nagyon fèlek meg csinálni bennem van az az èrzès hogy úgy is negatív lesz :,(
2016. júl. 23. 18:19
14/109 anonim válasza:
Tudom nehez de probald elhinni, hogy pozitiv lesz. Hidd el magadrol, hogy igen, pozi lesz. Miert ne lenne, hiszen no vagy, kepes vagy ra, meg tudod, meg tudjuk csinalni! :)
15/109 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást nagyon jól esik :) hát nagyon remèlem igazad lesz
2016. júl. 23. 18:52
16/109 anonim válasza:
Azert ha tesztelsz reggel, irj mi left!!! Drukkolok! Egyebkent en is nehezen hiszem, hogy pozi. Pedig nagyon erezni akarom, mint Te is..
17/109 A kérdező kommentje:
Hát gondolom már regg csináltam tesztett èpp ezèrt meg jobban tartok tőle de hát csak mutatt valami jót hehe :) ohhh de örülnèk a pozitiv tesztnek örömömbe ki ugranèk az ablakon hihi de hat ember tervez Isten vègez :)
2016. júl. 23. 19:15
18/109 A kérdező kommentje:
Mindenkèpp meg irom de te is hogy mizu kiváncsi vagyok
2016. júl. 23. 19:16
19/109 anonim válasza:
Azert ennyire akarj ugralni!!! 😊
Ones, irjuk meg! Lehet a holnap reggelt nem merem bevallalni es varok par napot...
20/109 A kérdező kommentje:
Az hogy a combom meg a vadlim görcsöl közre játszhat?
2016. júl. 23. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!