Lolita0216 kérdése:
Ha 6án volt peteérésem és rá 18napra szúr a jobb petefészkem enyhe hányinger követi beágyazódást jellez?
Figyelt kérdés
Már lassan egy ève próbálkozunk de nem jönn össze :( ha valiknek már volt ilyenben tapasztalta kèrem irjon pár sort hogy tudjam min megyek keresztül. Kèrem a negativ kommenteket ne füzzetek hozzá annèlkül is van elèg gondja az embernek. Köszönöm2016. júl. 23. 15:40
31/109 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez van, mint Nalad. Feher krem,kremes, kremszeru...mikor milyen mar egy hete es tegnap teljesen megszűntek a mensis tüneteim,pl vizesedes. Ma sem jott nemvartad?
32/109 A kérdező kommentje:
Nem eddig mèg tünete sincs a menszesznek :) remèlem baba utolsó menszeszem 06.24 ès most 14èn volt barna pecsètelő folyásom azóta semmi már most száraz vagyok mèg a fehèt folyásom is el mult hát nem tudom mi lehet te teszteltèl már?
2016. júl. 26. 20:05
33/109 anonim válasza:
DRUKKOLOK!!! Remélem az a kis barnázás, pecsételés beágyazódás jele volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem ma reggelre esett a hőm 2 tizedet de még így is alaphőm fölött van csak...esett... és mindjárt megjön érzésem van, sztem ma Nekem beköszön a nemvárt!! :( :(
34/109 anonim válasza:
Még annyit, hogy a folyásos dolog nálam is "elmúlt". Tegnap totál semmi nem volt. Ma reggel sem. Most viszont újra van valami, krémes de vizes...Ott mizu?
35/109 A kérdező kommentje:
Most fogom meg csinállni a tesztet fuuu nagyon fèlek
2016. júl. 27. 09:39
36/109 A kérdező kommentje:
Hát ez most negatív lett :( ha 17èn voltunk együt a párommal azt már most mutatta volna?
2016. júl. 27. 10:11
37/109 anonim válasza:
Most csináltad a tesztet? Nem első vizeletből? Ha nem elsőből és nega az nem biztos, hogy valóban negatív...inkább reggeli elsőből csinálj.
A 17.-i együttlétből, ha kásői ovu, ahhh...nem feltétlen. Az még 9-10 napja volt... Éppen tegnap írta itt valaki, hogy nőgyógyásza mondta, hcg-t is mindenkinek másként termeli a szervezete, van akinek 9. dpo-n már pozi de ha nem sem kell rosszra gondolni...
38/109 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom már mit gondoljak remèlem tènleg csak hamar csináltam a tesztet 5dikeig várok az ujjabb tesztel
2016. júl. 27. 11:12
39/109 anonim válasza:
Sztem jövő péntek sok, ha 17én együtt voltatok és sikerült akkor vasárnap de inkább hétfőn reggel első vizeletből ki kell már mutassa. De az is lehet ma teszteltél későn, nem első volt a mai vizeleted. Ez sokat számíthat!!!
40/109 A kérdező kommentje:
Lehet nem tudom de már nem merek tesztelni ezt is remegve csináltam meg valahol èreztem hogy negatív lesz
2016. júl. 27. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!