Lolita0216 kérdése:
Ha 6án volt peteérésem és rá 18napra szúr a jobb petefészkem enyhe hányinger követi beágyazódást jellez?
Figyelt kérdés
Már lassan egy ève próbálkozunk de nem jönn össze :( ha valiknek már volt ilyenben tapasztalta kèrem irjon pár sort hogy tudjam min megyek keresztül. Kèrem a negativ kommenteket ne füzzetek hozzá annèlkül is van elèg gondja az embernek. Köszönöm2016. júl. 23. 15:40
91/109 A kérdező kommentje:
szia hát remélem nekem is be fog :) és hogy kell szedni vagyis te hogy szedted?
2016. aug. 4. 12:26
92/109 anonim válasza:
Én sem fogok feszengeni az biztos. :) Mondjuk most sem feszengtem csak folyton erre gondoltam de nem feszkósan, stresszelve hanem csak úgymond, örömmel. :)
93/109 A kérdező kommentje:
én már úgy sem merek :( csak azt nem értem hogy miért nem jönn még mindig meg.......
2016. aug. 4. 22:40
94/109 anonim válasza:
Doki nem mondott ezzel kapcsolatban valamit?
95/109 A kérdező kommentje:
Nem meg sem vizsgált se ultrahangra nem küldött csak a hcgt nézte meg , közölte nincs terhesség! És Norkolut tabletát irt fel egy 7ig kell szedni napi 2x .......
De valahogy nem hajlok afelè hogy szedjem valamiért bizonytalan vagyok -_- a magán doki meg csak kèt hèt mulva lesz
2016. aug. 5. 23:38
96/109 anonim válasza:
Ez a gyógyszer mire való? Nem Hallottam meg rola azert kérdezem. Nekem volt mar néhányszor, hogy annyira akartam a babat, hogy kimaradt 1-1 hónapokra a menzeszem. Doki szerint pszichésen. Eztán próbáltam nem erre gondolni, éltem az életem. Eldöntöttem, mindent ugy csinálok, mint amikor meg nem akartam gyermeket. Vegul megjott. Nekem nem irt fel doki semmit csak mondta, hogy fejben tegyem helyre magam. Aztán par nap múlva meg is jott. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy ez a 100% de hatha Neked is ez segit. Aztán jöhet az új hónap, új remény. Hany eves vagy egyébként? Drukkolok tovabbra is. Tudod nő vagy, képes vagy rá, hogy kisbabad legyen!
97/109 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok
Félek hogy valami bajom van odabent és azért nem jön meg,
Hát ez olyan gyógyre ami meg inditja a havit. Állitólag nem reped meg a trüszö ezért nem jön meg "védönö mondta"
2016. aug. 6. 11:46
98/109 anonim válasza:
Ez tok jo, hogy meg sem vizsgal de tudja, nem reped meg a tüsző...hmmm...lehet azert sem jon meg mert ragorcsoltel. Itt sokan írták mar, hogy ezert nem jott meg mert nagyon akartak a babat. Persze ez attol is fugg, eddig rendszeres volt e a menzeszed. Szedjel E vitamint te is es parod is. Ez segíti a mehnyalkahartya megvastagodasat, a beagyazodast. Parodnak pedig segíti, hogy minel tobb egészséges katonája legyen. Vénusz cseppek nagyon jo!!! Segíti a tuszorepedest, peteerest, sargatest hormont, stb. Sokaknak segített mar ezert irom.
99/109 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki fogjuk próbálni 😊
Lehet rá görcsöltem igy vissza gondolva biztos , mindenki terhes körülötem 😀 tesóm, barátnöm, sógornöm . és mindegyik márciusra várja a babát lehet ezért görcsöltem rá
2016. aug. 6. 13:08
100/109 anonim válasza:
Teherbe esel Te is csak egy picivel később! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!