Ilda28 kérdése:
6 hetes terhes vagyok. Nektek mekkora volt ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n. Volt egy vetélésem 4 éve és van egy kisfiam már. Nagyon félek, hogy ez is vetéléssel fog végződni. Ezeket a méreteket kaptam. 33mm intakt petezsák, CRL: 3,7, Szívműködés regisztrálható, Magzatvíz norm., YS: 3,2, és azt írta a papírra h 5 hetes terhesség. A kisfiam ilyenkor már 6,2 volt. Még mielőtt mondott volna bármit megkérdezte, hogy véreztem e?! Nem, eddig legalább is nee... Nagyon el vagyok keseredve, főleg, hogy az ultrahangos orvos egy mérhetetlen nagy bunkó!!2016. júl. 19. 17:22
1/8 anonim válasza:
Én 5 hetesen tudtam meg hogy babát várok.. Nem hívtak vissza csak a 12 hetes UH-ra kellett mennem ott mindent rendben találtak.. De nyugodj meg látni a picit és van szívműködés. Ne stresszelj ;)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem! Csak kicsit félek egy újabb vetéléstől...
2016. júl. 19. 19:32
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális!Ne izgulj!Boldog babavárás!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Igyekszem csak a jóra gondolni. Sajnos az uhás úgy meggyötörte a hasam, hogy azóta fáj... Nagyon- nagyon reménykedem!!
2016. júl. 19. 20:28
5/8 anonim válasza:
Na ezt az oldalt figyeld :)
Ezalapján nem is kell nagyobbnak lennie. Valószínűleg később fogant, és míg menzesz alapján már 6 hetes vagy, a baba még nem igazán annyi. Vagy csak lassan kezd el nőni, de azt úgyis behozza. Bár amit nem értek, hogy hogy lehet már szívműködése... 6ik végén, ill 7ik héten szokták csak megtalálni... Na mindegy.
Sztem minden rendben van :)
Gratulálok!!
20hkm
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem én is, hogy minden rendben lesz!!!
2016. júl. 20. 08:04
7/8 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy baj van?
Van szivhang, ami szuper ilyen korai terhességnél.
Az én vetélésem előtt 7 hetesen nem volt szivhang. Akkor jogosan aggódtam, és baj is volt.
Gratulálok, és örülj a babának! ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Azért kezdtem parázni, mert megkérdezte, hogy véreztem e... Mivel semmit nem mondott, hogy miért kérdezi aggóni kezdtem. Azóta beszéltem a védőnőmmel, arra jutottunk, hogy mivel hadi uhát csinált lehet nem látta jól és ezért ilyen picike. Jövő héten elmegyek egy másik dokihoz, aki készit hüvelyi uhát, nem hagy nyugodni, hogy fejlődik e rendesen! Köszönöm a biztató szavakat!!! :-)
2016. júl. 24. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!